• Navijač Dinama
    11.1k
    Bez Hoxhe, sa postavkom ove neke nazovimo to "igre' gdje je špica odsječena i bez utjecaja i potencijalno Lisicom na krilu, u najavi je vjerovatno najružniji derbi u tko zna koliko vremena, daj Bože da griješim.
  • NikiDZGbbb
    6
    Maloprije gledam sazetke i pratim slavlje kod drugog gola na nasoj klupi... Hoxha najnormalnije na nogama. Doduse sa vrecicom leda, ali za sub bi trebao biti itekako spreman.
    u prvi tren sam pomislio, obradio ga onaj mesar dobrano, na nosilima ga iznjeli van, ali izlgeda sve okee:pray:
  • NVKOD
    9k
    Mr. Derbi!
  • DrRatoljub
    409
    Svaka čast sine vjetra. Igrac koji svaku tekmu igra na 100 posto. Pa kaj bude, bude.
  • Marley
    5.3k
    Zadnja dva puta sam dala glas Arberu za igraca mjeseca, i opet cu i treci put. Nakon ovoga, sigurno.
    Hvala za bod, igracino!
    Svaki put na 200%. Meni osobno, stoput vise vrijedno nrgo svi oni finjaci i durilice na koje su potroseni silni milijuni.
  • Sibirski plavac
    7.4k
    Kakav jebeni Lecce, niste dostojni Gospodina Arbera. Naša raketa nastavlja briljirati. :heart:
  • don
    17.2k
    velik si, baš velik Arbere. :heart:
  • DerHerrKool
    226
    mogli su mu komotno odmah dat nagradu i za igrača 12. mjeseca. da se ne čeka bezveze
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Arber Hoxha,trpač svojih kritičara . Kako se ovaj čovjek drži sa obje noge na zemlji. Kad se sjetim kako je sretan bio kad je stigao u Dinamo, nigdje drugdje nije htio. Ne pamtim da je neko ovako važne golove zabijao. Postao je naš nositelj igre. Naučio jezik i daje interview na hrvatskom bez problema . Imamo jebeno krilo ljudi
  • NerminB
    470
    Koliko mi je drago zbog tebe nisi svjestan. Nas najbolji igrac trenutno, da te zdravlje posluzi i nastavis resetati i donositi nam radost :heart:
  • Efes Pilsen
    14k
    Situacija nakon gola kad na centru pokazuje idemo naprijed i pita koliko je jos vremena ostalo :strong:
    Vrhunska asistencija za Bakrara, nije mi jasno kako ono nije uslo. Vjerojatno je previse ljudi igralo Bakrar daje.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Hoxha je stvarno postao fenomen ove sezone, dosta ljudi je spominjalo da će ga se pljuvati ponovno kada padne u formi, ali ja sve više počinjem vjerovati da je on jednostavno jako napredovao kao igrač i da je ovo njegova realnost. Ovo više nisu 2-3 dobre utakmice i onda neki pad, Hoxha drži konstantu kao najbolji igrač Dinama već 3 mjeseca, još od onda kada je izbacio Vidovića iz prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet