• rokikaciga
    7.8k
    Ma ja drvim po tom duplom pivotu i sebi sam dosadan. Bilo koja kombinacija nasih sestica/osmica i ispred njih Stojke/Vidovic/Mudrazija

Bit cu malo glup i rec da sam na FM-u proigrao tek kad sam poceo igrat sa duplim pivotom iza hibrida 8 i 10.
  • Navijač Dinama
    11k
    fener, slaven, maccabijavolimtebejako

Osijek i Rijeka na početku sezone također.

Uklopio se u Kovačevićevo bezidejno sivilo, kao i malte ne svi drugi igrači što su. Sa pravim trenerom koji zna postavit igru,ima viziju i taktiku(sve stvari koji Kovačević nema) Ljubičić je najbolja sedmica-osmica lige bez pardona, ali što je tu je.
  • Crni86
    17.8k
    Lik nije vezni koji ce kreirat. On je taj za kojeg kreiraju. On je tip igraca ademi.

On ak nema lopti ce biti jednako opasan kao i napadaci. Takvog igraca treba znat koristit, a mi nemamo igru i kreaciju za napadace i krila, kamoli za tu box to box osmicu.
  • nemapredaje
    6.6k

Ni blizu kao Ademi. Mogu se jedino usporediti po tom uključivanju u šesnaesterac pri završetku akcije.

Ademi kad bi primio loptu bi pokušao nešto iskreirati ili proći nekoga. Ovaj je doslovno mantinela kao vezni igrač.
  • prefontaine
    5.6k
    Ja ovom čovjeku i dalje vjerujem. S ovim trenerom i pod ovakvim sustavom trenutno nitko ne izgleda kao igrač za Dinamo. Uz drugi sustav/novog trenera, uvjeren sam da će i Ljubičić proigrat.
  • Masto
    521
    kad sam vidio neke njegove poteze ili bolje rečeno nepoteze nisam optimističan nešto
  • Marc
    708
    Još uvijek nisam skužio koju poziciju igra. :chin:
  • CapraeViae'86
    12
    Jedina pozicija koju bi trebao igrat je klupa, a možda i tribina
  • dBK
    334
    Taktička avangarda...nevidljivi poluvezni...
  • Masto
    521
    Možda i njega treba stavit na lijevog beka da nesto pokaže
    Kad je dolazio sam od njega imao najveća očekivanja veća čak i od belje (mozda zato sto nisam najveci fan belje)
  • NKDZ86
    6.7k
    ja sam siguran da je Soldo ili Mudri dobio priliku ko Ljubo da bi više pokazali...
  • Cruyff
    80
    Ljubičić je odličan igrač, to je i pokazao na početku sezonu. Kolektivno ne igramo dobro i teško je svima doći do izražaja. Aforsiranje Mudražije, Solde i Topića je postalo smiješno. Da ih Kova stavi u prvu postavu, svi biste opet prigovarali
  • Blueshadow86
    4.6k
    Aforsiranje Mudražije, Solde i Topića je postalo smiješno. Da ih Kova stavi u prvu postavu, svi biste opet prigovaraliCruyff

Na koju foru su forsirani ova trojica?
  • Krulek
    1.1k
    Trenutno je vidljiv pad u formi Ljubičića već nekoliko utakmica i svakako mi trenutno nije za prvih jedanaest. Tko umjesto njega, mislim da bi trebao to biti Soldo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.