• reziser
    7.9k
    kratki osvrt na goricu
    1 poluvrijeme dominacija bez prilika, jedan udarac- 1 gol
    2 poluvrijeme dominacija gorice. dinamo opet ocajan. 1 udarac u okvir- 1 gol
    savrsena realizacija :lol:

moj zaključak . dinamo iz utakmice u utakmicu LOŠ, trener nema svoju čvrstu ruku, nema viziju, kao da nema autoritet u svlačioni.
    moje mišljenje,on NIJE trener za dinamo.
    Beljo po meni veliko rauočaranje, ne znam kaj se s njim događa??

stojković? kaj reč za taj potez? zasuzeno drugi zuti. odnosno crveni, nebitno sad jel lopta bila u autu ili ne, mi to nemozemo vidjeti.

iskreno, s ovom igrom me strah subote, igre nema, jebes posjed bez udaraca, bez prilika.
    Samo igramo lijevo desno- bez dubinskih lopti prema sredini. Bez udaraca prema golu. Tako se ne igra...

uglavnom loše, loše, iako smo prvi i to me jedino za sad zadovoljava
  • Chempers
    1.1k
    0 od nogometa al glavno da smo dobili. Izvući nekako što više bodova do pauze i onda pojačati ekipu minimalno novim golmanom i trenerom.
  • Bosna86
    12.5k
    Problem je sto sam ja sretan kao malo dijete…

Sramota je ovo velika na jako puno strana… Da mi cijelo drugo poluvrijeme centra ne pređemo, da se valjamo protiv ovakvih govana, da ovaj ne znam kako da ga nazovem vadi jedina dva igrača koji prave razliku… STRAVIČNO!!!

I da zgazite stoku kako znate i umijete
  • VolimDinamoOo
    237
    Ovo me podsjeca na jednu davnu utakmicu split-dinamo kad ga je callelo uvalio za 1-0..
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Ja stvarno vise ne znam šta da kažem mislim dobili smo, super, ali ono, ne znam vise šta da mislim. Još i ozlijeda Hoxhe, ne znam, jesu igrači jel trener jel oboje jel može bolje uopće ne znam….. prije mjesec dana mi je bio problem kaj ne stvaramo šanse sada sam sretan jer smo bar imali posjed u prvom poluvremenu, a ne branili se cijelu utakmicu… Stojke dobar, ali psihički nestabilan ne znam evo vise fkt ne znam šta da mislim uopće o igračima… Filipovic je dobro izgledao eto to mi je najveći plus danas…
  • Pacho
    11.5k
    Treba mu dati vremena iako izgledamo sve gore i gore
  • Zagreb1992
    2.8k
    Nisam stigao pogledati do kraja ..Kaj se sad i Hoxha ozljedio ?
  • rokikaciga
    7.8k
    Da, srbin mu je uletio i jos je pickarao nekaj poslje. Dobio samo zuti.

Hosma kao da je rame ozljedio. Bumo vidli
  • marcio amoroso
    47.2k
    Hoxha je ok. Ne brinite.
  • mlinchica
    4.4k
    Hoxa je malo patio dok ga nisu iznijeli van.
    Poslije je bio ok. :wink:
  • NitkoBitan
    33.4k
    Hoxha u svlacionici uz osmijeh: "Decki jesam dobro odgljumio?"

A mi se tu brinemo...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Mislim da će sad derbi ipak bit postavljen defenzivno odnosno da će obe ekipe na iks. Oni imaju negativan niz i imamo ih priliku zakucat, a nama dat jedan boost da probamo nešto protiv Betisa.

Ne očekujem ništa, nadam se najboljem.
  • Pacho
    11.5k
    Vice:

Takva igra i ideja puno su primjerenije nekim starim Kovačevićevim klubovima. Dinamo ne može ovako u kontinuitetu osvajati bodove niti doći do titule osim ako mu rivali još jednom ne budu grozni kao prošle sezone. Kovačević je danas od Dinama napravio Dinamo Belupo.

Povlačenje ekipe i ponovno vađenje Belje nakon 60 minuta djeluju kao potezi kojima moli otkaz jer je teško naći racionalno objašnjenje za iste. Rezultatski je situacija sjajna, puno bolja nego prije početka novog ciklusa kad je Dinamo zaostajao za Hajdukom tri boda.

No, ne postoji ama baš ništa što pokazuje da Kovačević uči iz svojih grešaka. Jedno je kad ekipa izgleda loše. Kad momčad izgleda dobro, a trener ju svojim vođenjem utakmica ubije, to je sasvim nova dimenzija. Nije pretjerano čudno što je ekipa nervozna kada ih se tjera da čuče u bloku protiv Gorice ili Varaždina, i to negdje mora puknuti. Sve osim tri boda danas je bio težak promašaj za Dinamo.

:100:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube