• Masto
    507
    Goda je upao u prvu jer je defenzivno djelovao sigurnije od vinlofa a sigurnost je trebala kovi i ekipi
  • Dzoni
    3.1k
    On i Hoxha lijevo su bili nezaustavljivi, vrijedi ga gurat, isplati će se 100x više nego Goda
  • Pacho
    11.5k

I ta sigurnost nam je, ako se ne varam, donijela rekordan broj utakmica za redom sa primljenim pogotkom.
  • Masto
    507
    ne negiram to, samo pretpostavljam razlog zašto je goda preuzeo poziciju vinlofa
  • hardek
    7.6k
    I ta sigurnost nam je, ako se ne varam, donijela rekordan broj utakmica za redom sa primljenim pogotkom.Pacho

U datom trenutku to je bila dobra odluka. Problem je što jednom kad je Goda ušao, Kova nije nastavio rotirat ovisno o potrebama utakmice.
  • ElDorado
    7.9k
    Zlocin je da decko grije klupu, dok igra Goda koji vise trci prema svom golu s loptom
  • Crusades
    20.3k
    Donekle opravadano je bilo kad je Goda startao protiv tovara, Fenera pa ajde i Maccabija. Ali zločin je bio ne staviti ga protiv Lokomotive i Slaven Belupa.
  • Crni86
    17.6k
    Fenomenalan. Da ovaj mladi sudac koji tek treba naucit sudit zna dat koji zuti bila bi barem dva dvostruka zuta na njemu.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Ako neko jos uvijek misli da stranci ne znaju gdje su dosli i sta se od Dinama ocekuje..

Šveđanin, koji je za vrijeme reprezentativne stanke bio sa svojom U-21 selekcijom, rekao je da se dominantna od Dinama uvijek očekuje, a najavio je i pohod na tri boda u Francuskoj:

“Moramo dominirati, od nas se očekuje da zabijamo puno golova. Ja sam zadovoljan svojom izvedbom, obrambeno sam bio stabilan što je najvažnije. Moramo dobre stvari s ove utakmice ponoviti u Lilleu. Nadamo se da ćemo se iz Francuske vratiti s tri boda.“
  • Orc123
    13.9k
    Odlicno poluvrijeme! Koja je razlika igrat s njim na beku, a ne Godom! Otvara prostor, gradi igru, agresivan, nudi se, probija.....mora biti projekt kluba, a ne Goda koji je dokazano igrac rotacije.

Naravno, trebat ce istrpiti i mušice koje ce imati defanzivno ali potencijal je tu i to veliki.

Isto tako to ne znaci da u nekim utakmicama, pogotovo u Europi Goda ne treba imati prednost, pogotovo ako cemo biti u podređenom polozaju cijelu utakmicu ali u HNL i kad napadamo Vinlof mora biti u prednosti.
  • Jaki991
    559
    odlican, s time da ga u dosta situacija di istrcava kontru hoxha izignorira, da nije tak mislim da bi bio jos bolji ofenzivno
  • Orc123
    13.9k
    dobro, Hoxha kad se zaleti ne vidi nikoga hehe
  • Crni86
    17.6k
    Vinlof lici na onog Vinlofa a pocetka sezone. Odlican.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    mušice koje ce imati defanzivnoOrc123

Meni je ovo pomalo postao i mit. Ne izgleda mi ništa lošije sveukupno obrambeno od Gode. Pokrije sve i ništa ne prolazi preko njegove strane, a istovremeno daje i ogroman doprinos naprijed. Jedina stvar je što ostavi prostora iza kad se diže, ali nisam primijetio da je bilo posljedica od toga. I Goda naravno uzima znatno više zračnih duela, ali ne bih stvarao sad toliku razliku između njih što se tiče defanzive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet