• rokikaciga
    7.8k
    Kolike sam borbe vodio tu za tebe, drago mi je da opravdavas moje povjerenje u tebe.

Kazu veli strucnjaci ako 4 trenera prosle godine nisu vidjeli da valjas zasto bi te trebali stavljati u igru a ti sportski bezobrazno ides i ne stajes.

Vide se tu djecje musice, vidi se na trenutke da imas 18 godina (defenzivno postavljanje u trenutcima npr) ali samo je nebo granica. Pravi, dinamican, skolovan bek!
  • hardek
    7.6k
    I onda kad mi kažu pa trener je s njima svaki dan valjda on bolje zna.Zna vraga.
    Da nije bilo ozljede i pritiska javnosti nebi ni sad dobio priliku
    Praskaton

Kad ovo čujem kosa mi se na glavi digne. Igrači jedva dolaze na trening, al eto bitno je ono što se tamo događa. Jedino mjerilo za išta su utakmice
  • Crni86
    17.7k
    Ja bi dodao nesto sto mi se kod Noe jako svidjelo.

Nas igrac lezi, Noa dolazi provjerava kako je. Stojke dobi crveni, Noa dolazi tjesi ga. Hoxha na kraju lezi, Noa dolazi tjesi ga.

Mali ak je bio bahat, je to ocito rijesio. Predivan stav mladog igraca.
  • Carrasco
    6.6k
    Nadam se da ce ostat prvi bek i nakon povratka Valincica
  • Crusades
    20.4k
    Jako dobri nastupi za sada. Samo tako dalje. Rekao sam već da može pratit seniorski ritam, ovo mu je treća utakmica u 9-10 dana.
  • Zagi
    13.3k
    Nas igrac lezi, Noa dolazi provjerava kako je. Stojke dobi crveni, Noa dolazi tjesi ga. Hoxha na kraju lezi, Noa dolazi tjesi ga.Crni86

To je sve divno i krasno.
    Meni se najviše svidio leteći klizeći start i dizanje boysa odmah nakon.
    Da svi igrači imaju takvu enegiju, nebi mi imali problema.
  • Crni86
    17.7k
    ma mali ide na glavu to se vidi od pocetka
  • Fatos Beqiraj
    494
    dobro necemo pretjerivati, nek se mali razvija al Valincic je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji nas igrac
  • hardek
    7.6k
    To i ladno spuštanje prsima golmanu u 5 metara su mi highlighti večeri
  • Zagi
    13.3k
    Ma idu svi naši mladi.
    Toliko filozofije oko transfera, a uvijek je bilo jasno kaj treba.
    Omladinski pogon +par ciljanih na pozicijama koje trenutno fale i vozi.
  • CastAway1986
    4.6k
    Mikić je top ,odlican duo cemo imati u njemu i Valinčiću , Rpg -a se rjesiti vec na zimu
  • cibona
    7.1k
    Pravo pitanje je, zašto tek sada? Za ovim potezom kasni se najmanje 6 mjeseci, ako ne i više. Mali je talentiran i ima mjesta u dinamu, to je već dokazao.

Sljedeći mora biti jakirović.

Bravo :clap:
  • Jurki
    20.7k
    Omladinski pogon +par ciljanih na pozicijama koje trenutno fale i vozi.Zagi

Potpis. Ali za to trebas imati trenera s mudima koji bu tim klincima dao šansu.
    Ne velim da ih treba 5 utrpat na silu u prvu momcad.. al da im se dozira minutaza to svakako.
    Srecom pa dogodine krece "dvojka" pa bu i taj prijelaz iz juniora u seniore malo laksi di ce ti igraci steci neko iskustvo u drugoj ligi.
  • Zg123
    3.1k
    Bravo decko,samo zalosno da je morao biti bacen u vatru tek kad su se krilo Lisica i veteran Teofil pokazali smijesnim na bekovima
  • Zagi
    13.3k
    Ne velim da ih treba 5 utrpat na silu u prvu momcadJurki

Ne treba. To tak ispadne kada se vrlo slabo radi godinama.
    Vrba je tu trebao biti od prošle sezone zajedno sa Pavićem, sezonu prije toga Crnac npr.
    Svo ovo vrijeme čekanja Nevistića mogao je iskoristiti Čavlina, pa Topić-Soldo i tak da ne nabrajam sada sve. Neki u prvoj, neki na posudbi ali da ih čeka planirano mjesto u momčadi, a ne da nagruvaš 5 veznjaka i jbg, nema više mjesta za Vrbu i Soldu.
    Plan.

Ali treba sada prelomiti i konačno krenuti u svjetliju budućnost.

Sa trenerom koji kreira igru i voli napadati. Od ovog bunkeriranja ništa. Za to mladi nisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet