• rokikaciga
    7.8k
    Kasni kao sto kasni i jedno 90% svlacionice. Ak je to kriterij z og kojeg se samo Belju sikanira onda nek nam igraju Znuderl, Cvetko, Sepic, Bakovic, Benkotic i ostali klinci
  • crophantom
    2.6k
    kaj nije bilo da se zakasnio 2 puta po minutu? Od kud sad 90% njih kasni?
  • Brusa
    3.7k
    zašto MORA? Ako nije sposoban za to što si naveo, a usput je i ovakvog karaktera kakvim se piše, zašto bi morao? Ne bi bio Ni prvo ni zadnje loše pojačanje, koje nije opravdalo novce i očekivanja.
  • rokikaciga
    7.8k
    To je Bennacer zakasnio dvaput samo i to ne na trening vec na neki sastanak ili sta vec. Ja sam iz vise strana cuo da samo njih nekolicina ne kasni na treninge.
  • Brusa
    3.7k
    jel Kule i Mudri kasne? Jel se zna što?
  • rokikaciga
    7.8k
    Ne znam konkretna imena i ne bih u naklapanja na temelju kvazi psiho analize govora tijela na terenu.
  • Marley
    5.3k
    Brunu Petkovica, kojem se najvise zamjerao nonsalantni odnos prema svemu, neprofesionalnost i ego.... zamijeniti tipom kao sto je Beljo... Ako se ostvari, nimalo odusevljena.Marley

Da quotam samu sebe otprije 6 mjeseci.
    Komentar je bio baziran iskljucivo na tome kako je iskoristio svoju priliku u repki, o prijasnjim klubovima nemam pojma niti me zanimalo.
    Ako i dalje ima takav pristup, ne bih mu ni ja dala da igra taman da je ne znam koliko placen. A takve glave se tesko mijenjaju, nije to vise ni klinac.
  • jp23
    3.5k
    Koliko se sjećam, kod dosta engleskih klubova je ako kasniš da plaćaš novčanu kaznu. Nadam se da je isto i kod nas, ili da će bar biti to uvedeno
  • CastAway1986
    4.6k
    kakav je karakter neznam ali doveden je kao prva špica i potencijalno buduci reprezentativac , treba ga forsirati ako se ne pokaže doviđenja i gotovo...
  • Efes Pilsen
    14k
    Ja sam oko njega bio skeptican zbog karaktera pa je ovdje receno da je on zapravo - karakteran!
    Lik ako se misli ponasat kao Petkovic onda mora i igrat kao Petkovic, a on to ne moze...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.