• Teofil Kateran
    3.6k

Ovo nije nikako gotov kadar i naravno da se s nekim igračima i pogriješilo, ali zato su tu došli i Dominguez koji je ogroman potencijal, Valinčić koji bi u dresu Dinama vrlo lako mogao i do reprezentacije, tu je i McKenna kojeg bih usporedio s Theophileovim dolaskom onda. Vinlof je isto velik potencijal na lijevom beku, otkad se vratio u prvih 11 po meni je svaku utakmicu bio među boljima na terenu. Došao je i Zajc koji se brzo isprofilirao u bitnog igrača u svlačionici, od Bakrara se očekivalo puno puno manje nego što je dao, kao i od Lisice od kojeg se očekivalo da je novi Špikić, ali je po svom doprinosu definitivno nadmašio Špikića.

Naravno da su neki pokazali puno manje, prije svega po meni Villar koji se možda prvi ističe, a onda i Ljubičić. Belju ne želim uvrstiti u ovu skupinu jer ga smatram kvalitetnim igračem, dobrim napadačem za Dinamo, tu mislim da je stvarno više do trenera i načina igre kakvu postavlja.

Uz nadomještanje tih grešaka i dovođenje kvalitetnog golmana mislim da ovaj kadar svakako ima temelj za uspjeh. Pa i nakon prvih Bjeličinih uspjeha brzo odlazi Šunjić koji je bio bitan igrač, odlaze onda i Olmo, Rrahmani, pa i Moro, Dilaver i Kadzior... Sve redom bitni igrači. Ali ih se zato kvalitetno nadomjestilo npr. Mišićem i Ristovskim koji dolaze, Gvardiol koji iz akademije upada u prvu ekipu, pa i Šutalo itd.

Tako i ovdje vjerujem u pojačanja prije svega u vidu Livakovića, ali i interna pojačanja u obliku profiliranja Mikića i Jakirovića, potencijalnog dovođenja Jagušića itd.

Tako da sve u svemu ja očekujem dosta od ovog kadra, ove sezone ne očekujem neka čuda, trenutno s obzirom na situaciju i trenera bio bi zadovoljan prolaskom dalje u EL, a naslov prvaka svakako mora biti imperativ i vjerujem u njega. Iduće sezone ako će se kvalitetno doraditi kadar pojačanjima sad na zimu i onda na ljeto i određenim dečkima iz akademije dati kvalitetnu priliku mislim da možemo puno očekivati.
  • Jima
    967
    Kreće rasplet Norveške lige.
  • Ivdzo11
    8.6k
    Idee Viking
  • Omake
    13.7k
    Golčina Vikinga
  • Keyser Soze
    17.1k
    Kopenhagen izgubio i sad su na -9 od prvog
  • Ivdzo11
    8.6k
    Kako Viking leti, gaze, bore se.... Na svaku loptu 200%... Milina ih za gledati.. :smirk:
  • Dzoni
    3.1k
    Bodo poveo
  • Zagreb1992
    2.8k

Ma ne vidim način kako će Viking izgubiti ovo ..treba se totalni raspad dogoditi u ekipi da kiksaju
  • Omake
    13.7k
    Norveški Pajač ipak svira penal za Viking. Tri nula.
  • Dubbbrava
    1.3k
    S današnjim rezultatima možemo bit zadovoljni
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Jedan manje za pratit, odma relief
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.