• NVKOD
    8.9k
    Brzim pregledom na Sofascoreu jedno je sigurno: u ovoj sezoni tovari imaju najviše dosuđenih penala (4), najmanje crvenih kartona (0), najmanje žutih kartona (23). Također, u 5 utakmica su imali igrača više.

Dinamo ima 3 dosuđena penala, 1 crveni i 28 žutih. U 2 utakmice smo imali igrača više.
  • Medvedgrad
    734
    isto tako nemaju nijedan penal dosuđen protiv njih
  • Mr Anderson
    15.2k
    Ovo je Almena je pravi španer, a i radi ko konj cijelu tekmu i bio bi nam jako dobra opcija na desnom krilu.Hrc-Vg

A boga ti draga, stvarno smo u kurcu kad se ovakvi mikimausi spominju ko opcije. Kriteriji su sniženi do poda.
  • barbax
    600

Mi smo sa igračem više odigrali ukupno 11 minuta, jer su crveni suđeni u 88. i 90. minuti.

A Hajduk, kao što je već netko prije izračunao, je odigrao ukupno 160 minuta sa igračem više iliti 12% vremena cijelog dosadašnjeg dijela prvenstva. Brutala haha :rofl: :rofl: :rofl:
  • Sajla
    15.1k
    Ljubo u prijenosu: "...Istrijana. Odnosno Istrana, da se ne bi netko od vas uzrujao, dragi gledatelji." :lol:
    @Tvrdica McTvrdi priznaj da si mu negdje u 4 oka objasnio tko su Istrani, a tko Istrijani ;)
  • Fatos Beqiraj
    443
    Ljudi previse hvalite igrace i klubove koji povezu 3 utakmice dobre. Liga se ne igra na 3 utakmice, i nije ni cudo sto smo svake godine prvi jer kvaliteta ispliva u 36 kola ako imamo losu seriju nije nebo palo na zemlju ili ako skoci hajduk ili netko 5 kola da je onda novi prvak ili igrac triba doc u nas. Ili trener ako neki klub odigra 3 4 utakmice dobro odma ga triba dovest. Daj budite malo realni i smirite se sve ce bit dobro na kraju
  • prefontaine
    5.5k
    najmanje žutih kartona (23)NVKOD

Znači gospoda, avangarda. To što su oni u HNL-u, mi smo u Europa Ligi.

faul.jpg

zuti.png
  • Xpert1992
    198
    Koja dosada od utakmice u Puli.
  • crophantom
    2.5k
    Dobro Gregurina hendla to, zadnjih 10 utakmica 1. Momcad lige po osvojenim bodovima, ako danas izdrze ce se malo i odvojiti u toj borbi za Europu, odnosno približiti Hajduku u borbi za drugo mjesto :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Još kada bi Demoni to naučili i maknuli transparent...

Inače, upravo u Splitu, čuo sam neke informacije da će bit Hajduk kurac šampion
  • Infinity
    20.5k
    Kriteriji su sniženi do poda.Mr Anderson

Nemamo mi vec duze vrijeme nikakve kriterije. Dovoljno je samo vidjeti kakva imena se zazivaju kad se spominje smjena trenera. Covjek bi pomislio da smo Gorica.
  • tp1997
    2.3k
    Evo ako ovako ostane Gregurina drži čvrsto 3. mjesto sa Slavenom, još je mlađi a i nešto ljepše govori.

Ispunjava sve kriterije za trenera Dinama!
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Zbog ovog Bela ja poželim da imam kosu. Uvreda je za sve nas ćelave . Jebeni idiot
  • Odani Zgd
    1k
    Gledaj to s vedrije strane.Žene se pale na ćelavce.
  • ElDorado
    7.8k
    Eto bas gledam tekmu i mislim si a po cemu ovaj Slaven igra losije nego prosle godine, kao i Vž pod Šafaricem. Gadno se precjenilo Kovu bojim se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet