• Fatos Beqiraj
    441
    za repku je vecinu utakmica odigra desno

brzinu za ozbiljno krilo svjetsko nema. Ja ne znam kojeg vi igraca gledate. Usporedi brzinu njega i varele i okomitnost ovaj je klasicno krilo da ne usporedjujemo sad sa nekim svjetskim krilima
  • rokikaciga
    7.6k
    za repku je vecinu utakmica odigra desnoFatos Beqiraj

To kaj blesavi Dalic stavlja igrace na neprirodnu poziciju ne znaci da taj igrac igra tu poziciju. Igrao je desno jer Dalic iz nekog razloga ne vjeruje Marcu Pasalicu a ne zeli neko drugo krilo pozvat u repku
  • Fatos Beqiraj
    441
    Lik je doslovno napisa u reprezentaciji nemamo to, ocito da imamo 3 igraca sta me jebete
  • Xpert1992
    198
    Slazem se, meni on isto djeluje kao cista osmica.
  • rokikaciga
    7.6k
    Pa jer Luka Sucic nije desno krilo nit ce ikad bit. Ti mozes i Livakovica stavljat na krilo al ne znaci da je Sule krilo
  • Orc123
    13.8k
    da, u reprezentaciji nemamo desno krilo osim Marca Pasalica! Kaj ti nije jasno? To kaj Majer igrao tamo ne znaci da je desno krilo. Igrali su tu poziciju i Kramaric, Majer, Vlasic, Mario Pasalic, Ivanusec....a ni jedan od tih igraca nije desno krilo. Svi ti igraci igraju tamo jer takve profile nemamo, a oni su manje krilo od Jagusica.

Nije ni Ivanusec l. Krili pa je s te pozicije bio najbolji igrac Dinama, koji nas vukao do naslova, koji se prodao s te pozicije. Sigurno svjetliju buducnost bi imao u repci Jagusic s pozicije krila, iako i tako se s krila zabada u sredinu.

Ne vidim uopce problem da igrac pokriva dvije pozicije. Pa jedan Olmo je kod nas igrao i krilo, jedno i drugo, i 10ku i cak 8icu ponekad....isto tako je i u Laipzigu isto igrao nekad i krilo. Nitko nije rekao da bi Jagusic igrao samo krilo, ali definitivno on to moze igrati.
  • Zagi
    13.2k
    Brz je i agilan Jagušić, te dobro surađuje sa suigračima. Može igrati sve prema naprijed.
    Glavno da mi njega dovedemo.

Osobno mislim da najviše daje na desnoj osmici, a to nam je kvalitativno najslabije popunjena pozicija (LJubičić).
    A i da igramo 4231, bolja je desetka od Stojkovića.
    Samo taj dupli pivot... Tko bu to kod nas igrao? Bar jedan mora biti čistač,a mi osim Solde takvog nemamo.

Pojam takvih sistema mi je Alonsov Leverkusen sa Xhakhom i Palaciosom ili (malo drugačije) Ten Hagov Ajax sa Schone-om i De Jongom.
    To sve pršti od trke i duela. Mi koliko-toliko možemo replicirati De Jonga ali Schone-a nikako.
    Taj se nakrao lopti k'o Kante i Gattuso u najboljim danima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.