• Sajla
    15.1k
    takvi protuargumenti mi samo djeluju smiješnocibona

ti uopće nisi razumio "protuargument", zato ti je i smiješan. kao već nekoliko ljudi prije, pokušavao sam ti prikazati apsurdnost tvoje logike. ne razumijem kako dedukcija funkcionira u tvom slučaju? kad kreneš od svojih premisa i dođeš do zaključka koji im je kontradiktoran, zar se ne zapitaš nisi li već u startu pogriješio?
    kako čovjek koji je postavio poslušnika gleda na to da mu ovaj igrače na koje je potrošio pola sve love u prijelaznom roku drži na klupi i ruši im vrijednost?
    kako zamišljaš da netko potroši tolike milijune na igrača i onda naredi da ga se stavi na klupu? stvarno ti drži vodu slijed misli u Bobanovoj glavi "dovedem Kovu -> kupim Belju (Villara, Vidovića) za rekordni iznos -> naredim Kovi da ga zakuca na klupu"? pa kak?!
    to jedino ima smisla ako je odgovor na neko od pitanja iz mog prethodnog posta potvrdan. da, psihički je bolestan. da, želi namjerno uništiti klub. da, misli da je normalno da gubimo od Vukovara. ako to misliš, onda to i napiši.
  • Jos-Optimus
    8k
    Vjerovao sam i vjerujem Bobanu. Mislio sam da je Kovačević trenerčina i da ćemo igrati dopadljiv nogomet, ali ne da nije tako nego smo lošiji nego kad nas je vodio Mario Cvitanović. Najgora stvar u svemu je da smo svi u datom trenutku mogli vidjeti koje dobre igrače smo doveli, svaki je u nekom trenutku pokazao svoje mogućnosti ( ne računajući ozbiljne reference koje većina ima).
    Ljubo na početku sezone, Dominguez i Mckenna većinu utakmica, Zajc je izvratan, Bennacer je Bennacer, Villar na pripremama, Beljo je trpao, Kule je Trpao, Bakrar je igrao brutalno, Vinlof i Goda su se pokazali, Mišić je bio vratio formu, Stojke se nametao, Moris i Lisica su bili izvrsni, Soldo je pokazao da ima nešro u njemu...

Pa kako je jebeno moguće da ličimo na šta ličimo? On nije lider, nije elokventan, nije sposoban i ne zna nogomet, radi postavke kao ja u football manageru kad sam imao 15 godina. Ne zna održati konkurentnost u ekipi, zdrave atmsofere nema, imao je brutalno zaleđe od Bobana i svejedno nema autoritet...od igre nemamo ništa, pobjeđujemo na klasu pojedinaca (uglavnom Hoxha i Bakrar).

Bobane, dosta je čovječe, boli me briga i da pobijedi sve do pauze, miči ga iz Dinama.

I da, dosta mi je floskula o dobrom čovjeku, dobar čovjek bi se pokupio.
  • ElDorado
    7.8k
    Mnogi kažu jebeš EL bitan je HNL. Ne prihvacam to. Ovaj Lille nije nista posebno. Do prvog gola nisu sastavili akciju. Ali ovaj poraz meni je najteze pao. Zato jer sam definitivno shvatio da ova moncad s ovim trenerom nema nikakve sanse za bilo kakve pomake u igri. A izjava da je cuvao igrace za Goricu je nesto najskandaloznije sto sam cuo od trenera Dinama u dugom dugom razdoblju. Mi cuvamo igrace za Goricu??!! Ne zelim moj Dinamo da igra ovo sto igra. Pobijede pokazuju da imamo igrace ali mi u HNLu nismo odigrali 90’ da kazes e to je to. Ovo mucenje mora stati.
  • Facke
    7.1k

Pa to je ista spika ko prosle dvije sezone. Jebes europu biten je HNL. Ne. Bitne je nami jedne i druge. A mi zgledame uzasne u HNLu i uzasne v Europe. Kovacevic je zgubil momcad, ne stima izmedu trenera i igraca i to se vidi na tereni. S pocetka se to jos mogle nadoknaditi s borbenoscu na terenu ali ni toga vise nema. Momcad nema ideje, ni vizije, iti upute nit nis. Ima jedine trenera teri o nami govori ko da sme klub s trece lige. Uzas zivi.
    Jednostavne nije kapacitet za Dinamo. More on biti dober covek, se to stima, ali nije za nas. Ja stvarne nemam pojma koj Boban i klub cekaju. Ove zajne dvije predstave v Europe nisu ni izbliza na nivou. Ove je sramota. Cak i vise od toga. El ne licime na ekipu ni nist. Bitne da nam stozer sere po igracima. Al nema veze. Si se oni voliju.
  • Brusa
    3.7k
    Bitne da nam stozer sere po igracima.Facke

Kaj je bilo? Nisam upratio.
  • Orc123
    13.8k
    Kova je najlosiji trener koji je dobio priliku voditi Dinamo u zadnjih 10 godina....ne racunam tu one koji su vodili utakmicu ili dvije ala Peternac. Sramotno je kako vodi ekipu, sramotno je da mu se jos uvijek vjeruje iako mialim da jedino ali iskljucivo Boban stoji iza njega, ne razumijem zasto.

Izgledamo katastrofalno, nije problem izgubiti vec izgubiti bez ikakve sanse da mozes zaprijetiti suparniku. Jbt, mi smo gubili protiv Bayerna tesko ali smo barem dosli do gola, prijetili nekako. Ovako inferiorno nismo izgledali jos od utakmice protiv Lyona i poraza 6:0 ako se ne varam? Mi protiv Lilla ne bi zabili da smo jos igrali 180min, a tesko da bi i puknuli po golu i to protiv ekipe koja u datom trenutku je izgledala prosjecno, a ne u formi.

Sramotno je ovo, ali bas sramotno!
  • Odani Zgd
    1k
    Nadam se da ga trpimo do zimske stanke,a onda Boban neka dovede nekog spasitelja.
  • Orc123
    13.8k
    ma drek ce dovesti, ocito on ne zeli priznati gresku i tjt....
  • Odani Zgd
    1k
    Ako se Hajduk kojim slučajem bude odvajao bodovno od nas,jbg morat će reagirat.
  • Orc123
    13.8k
    a ne znam prijatelju. Da mi netko rekao da ovaj nece dobit otkaz nakon onog niza sramote i nakon poraza protiv Istre, reko bi da se zajebava. Vise u nista ne vjerujem. Bas trul osjecaj u vezi njega i povjerenja koje ima, ocito samo kod Zvone.
  • Odani Zgd
    1k
    Meni taj Kovačević nikada nije sjeo,al naravno da sam mu dao podršku,kao što ću podržati svakog Dinamovog trenera.Kao klub imamo reputaciju u Europi,tukli velike europske ekipe kao Tottenham,Chelsea itd....i da mi nemožemo dovest nekoga trenera,a da nije iz HNL-a.Sad trebamo trpit Kovu,i pod cijenu osvajanja naslova.Katastrofa
  • Jos-Optimus
    8k
    zašto, Kek bi bio neusporediv upgrade na ovu prevaru
  • Odani Zgd
    1k
    Iscrpili smo bazen Hrvatskih trenera,ostao još Zekić,Čarbaja,Šafarić i Sopić.Moramo se kad tad okrenut stranim trenerima,tu mislim i na trenere s našeg govornog područja,ako takav postoji uopće
  • Anderson Costa
    201
    mene od svega samo zanima kaj se desilo sa onim visokim presingom prvih par kola HNL-a? izgledali smo odlicno po izgubljenoj lopti, zabijali lagane golove nakon oduzete lopte u njihovoj polovici i to je sve funkcioniralo do drugog poluvremena protiv rijeke? i kaj smo odustali onda? igraci ne zele? ali ja jedan presing nisam vidio valjda dva mjeseca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.