• Odani Zgd
    1k
    I povik ZDS je onda problem psihe,a ne etikirat ljude da su ustaše....kakva dvostruka mjerila
  • Oluja
    5.7k
    Ovim islamistickim stanjima morati ćemo se odupirati sami. Na politiku i zakone se ne možemo pouzdati jer dok oni odluče reagirati biti će prekasno.
  • Peškaman
    8.2k
    Da je netko nekog zakačio nožem uz uzvik "ZDS", mediji bi gorili,vrh vlade bi održavao hitne sjednice,policija bi "zauzela" čitav grad, političari bi iskakali k'o iz paštete,javljale bi se razno-razne udruge.
    Ovako će to pripisati pojedincu,odvojenom slučaju koji ne može predstavljati cjelinu koja nama kao državi "toliko dobrog pridonosi".
  • Dino
    4.8k
    Prišao s leđa, zakoračio ispred nje, okrenuo se, viknuo alahu akbar (zabole me kak se piše) i počeo bosti.mali M

:yikes:

U mom Gradu? U Zagrebu? Najviše mi je žao dede i pradede koji se vjerojatno okreću u grobu umjesto da u miru počivaju nakon kaj su se borili za neovisnu, slobodnu hrvatsku državu u doduše drugo vrijeme.
  • Alkmar1312
    151
    Uskoro ce vam bit reakcija i prosvjed ga casnu, za vjeru kroz 2-3 tjedna pa podrzite.
  • Odani Zgd
    1k
    Još bude ispalo da se časna sama ubola,ili je se slučajno popiknula i pala na nož.
  • mali M
    9.1k
    Još bude ispalo da se časna sama ubola,ili je se slučajno popiknula i pala na nožOdani Zgd

Ma to mogu tvrditi samo zli ljudi. Momci prenio sam vam vijest iz doslovno prve ruke. Časna se čak i ljuti što su mediji prenijeli njene podatke u javnost i ne želi nikakve progone nikoga nego poziva na molitvu, a zbilja nema potrebu niti svrhe lagati.. da se pitalo nju to vjerojatno nebi ni bilo prijavljeno policiji...

ma... S jedne strane razumijem, a s druge, to uopće ne smije biti prosvijed, to bi trebalo biti okupljanje gdje bi 50.000 ljudi molilo na glas, a pretvoriti će se u prosvijed nekakvih ekstremista sa kontra strane koji će zazivati progon i vješanja i mediji i lažni moralisti će imati field day sa ljevičarskim cmizdranjem o krezubim ustašama...
  • Alkmar1312
    151
    ma znam to sve, mediji ce od prosvjednika napraviti naciste/fasiste/ustase. Al sve vise ljudi zna javnu tajnu a to je da su mediji najveca govna. Ja cu otic i podrzat, vjera i sigurnost djece u domovini mi je ispred svega. Nadam se cim vecem broju ljudi.
  • Odani Zgd
    1k
    Nisam u toku,o kakvom okupljanju/prosvjedu je riječ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet