• Pacho
    21.7k

I jos je sve to financirano vasim parama.
  • NerminB
    2.1k
    pa vidi, vecina ljudi u mom okruzenju je istog stava, naravno imas ovih retardiranih ekstremista koji ce opravdavati sve zivo samo radi vjerske konotacije, takve treba tuci sakom u potiljak..
  • Odani Zgd
    1.2k
    Pa i u Ludbregu je ljetos nekakav pijani Indijac skakao po oltaru,derao se,vikao po crkvi itd.....nikom ništa
  • luftwaffe
    796
    Kaj se živciramo, sve je top u nasem gradu, imamo žičaru za džaba, gej zebre i Elemantal za Novu
  • jakov1
    1.8k
    ali uvijek je bio samo jedan i za muške i za ženske. Vjerojatno su ga sad prozvali rodno neutralnim :lol: — Dino

Amateri, ja doma takve imam od kad znam za sebe.
  • ivanlivno
    426

Bio si mi i ti nešto ekstreman neki dan kad si nazvao austrijance odvratnima:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/790010

I kad si se trigero na spomen Komšića:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/789984

Just sayin bruh
  • ivanlivno
    426
    Marin Vlahovic na fejsu veli da je najvjerojatnije inženjer u pitanju.
  • Sesvećanin
    768
    Screenshot-20251129-010047-Instagram.jpg

Sa jednog portala, "Izbodena časna sestra u Malešnici je Marija Tatjana Zrno iz Tomislavgrada. Bila u posjetu kod obitelji u Zagrebu. Obožava nogomet i Vatrene. Na Laudato TV-u vodi nogometne emisije."

Časna, uz tebe smo
  • NerminB
    2.1k
    lud sam za komsicem.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Stoka koju treba protjerati sa ovih prostora, sve do jednog. I ne, ne igra mi nikakvu ulogu njihova “vjera” kao sto je dobar dio naroda ovdje u krajini to zagovarao, ma musliman, jadan, gladan, zedan. Boli me briga, ako dolazis u tudju sredinu postuj taj narod, jezik, obicaje, suti. A ta necivilizovana stoka se ponasa domacinski, kao da je njihovo. Mrs odavde. — NerminB

Dođu iz nekakve pustinjske vukojebine, gdje nemaju ništa, u kulturno društvo i onda u to kulturno društvo žele uvesti pravila iz pustinjske vukojebine, gdje nisu imali ništa. Sasvim logično i inteligentno!

Al nisu čak ni oni toliko krivi, krivi su "naši" mekušci koji će zbog toga što ne žele da ih netko nazove rasistima ili islamofobima dopuštati takve gluposti i zatvarati oči pred sranjima, čak i zataškavati stvari za neku pinkicu.

Stvari uopće nisu komplicirane, već poprilično jednostavne i imamo mali milijun primjera za to, al ne... idemo napraviti iste greške koje su drugi napravili prije nekoliko desetljeća i svi vidimo da sad ispaštaju.
  • mali M
    10.9k
    Sa jednog portala, "Izbodena časna sestra u Malešnici je Marija Tatjana Zrno iz Tomislavgrada. Bila u posjetu kod obitelji u Zagrebu. Obožava nogomet i Vatrene. Na Laudato TV-u vodi nogometne emisije."

Časna, uz tebe smo
    — Sesvećanin

Sesvećani ovo je kriva info, s.Marija je možda rodom iz TG, mada neznam zašto to uopće pišu, ona je članica Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga iz Zagreb tam u Frankopanskoj. Časna je inače top i baš mi je šokiralo kad sam skužio da se radi o njoj. Ona je i u ovoj situaciji ostala vedrog duha i moli za napadača. Top časnica.
    Zapravo se svi nadamo da je ovo problem psihe, a ne vjere jer smo onda u puno većem problemu... Brzo će ovi moderni odvjetnici ljevičari moliti "lude ustaše" da se nešto poduzme.. bumo još skupa klečali svi na trgu u molitvi :lol:
  • Brusa
    4.4k
    Zapravo se svi nadamo da je ovo problem psihe, a ne vjere — mali M

Ovo je prva stvar koju apologeti islamskog terorizma počnu govoriti kad se ovakve i slične stvari dogode. Tako su govorili nakon napada u njemačkoj , francuskoj itd...
    Nije i nikad neće biti.
    Ništa tebi osobno, samo kažem.
  • mali M
    10.9k
    bez brige, mislim da tko me imalo poznaje siguran je da nisam "islamski apologet" :lol: sve okej, ovo što sam pisao sam pisao dok nisam znao detalje. Hoćeš detalje od prije par minuta iz prve ruke? Prišao s leđa, zakoračio ispred nje, okrenuo se, viknuo alahu akbar (zabole me kak se piše) i počeo bosti. Po izgledu je bio migrant... Tako da, da... Jedan kroz jedan je napad vjerske konotacije i fine nam se borbe spremaju...
  • Brusa
    4.4k
    bez brige, mislim da tko me imalo poznaje siguran je da nisam "islamski apologet" — mali M

Kao što sam napisao gore, nije išlo tebe, nego se sjećam nakon takvih napada u Europi i napada na božićne sajmove sa autima, odmah se počelo pisati kako su napadači bili psihički nestabilni i slične gluposti, kojima se htjelo stvoriti narativ da su se napadi dogodili iz tih , a ne iz ovih razloga.

Nisam sumnjao u tebe ni sekunde .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube