• Pacho
    11.4k
    https://www.24sata.hr/news/u-zagrebu-netko-ozlijedio-zenu-policija-potvrdila-u-bolnici-je-1091314?24sata_ref=frontpage-home

Ako je istina da je kozojeb, za ocekivati je da ce mediji i udruge raspaliti po ljudima koji su revoltirani i isticati kako je ovo samo pojedinac i kako to nema veze s vjerom i kulturom doticnog. Najvaznije je u svemu da se sprijeci porast "ksenofobije" i "islamofobije".
  • serbus
    5.6k

Jel "škuri" kako bi rekli vladajući? Ja se nadam novoj šetnji sa metlama i da ovaj put metu ovo na kaj nam liči grad je bolje hrabro past, nego nestati ko pička.
  • Pacho
    11.4k

Ako je istina, potrebna je drasticna reakcija. Sve drugo vodi ka punjenju grada kozojebima i demoniziranju lokalnog stanovnistva kojem smetaju silovanja i pokusaji ubojstva. Vec milijun puta videna prica.
  • serbus
    5.6k

Ma mi smo taj rat rekli bi grijehom nečinjenja izgubili to je ko rak ali bar zbog klinaca da im se da bar još jednoj generaciji donekle grad u kakvom smo većina odrasli.
  • Markelo
    3.5k
    Znači krenula asimiliacija po uzoru na europske metropole.
  • Odani Zgd
    1k
    Ljuudi nisu svjesni koliko je se te stoke nakotilo.U javnom prijevozu,na nekim linija su pola/pola sa našim narodom.Užas
  • serbus
    5.6k

Pola pola je krivo pregaženi smo ko u Bangladešu je.
  • Odani Zgd
    1k
    Napisao sam na nekim linijama, ne svim....živio
  • Pacho
    11.4k
    Nazalost, gledajuci zapadne gradove, mislim da je mozda i jedino rjesenje stvoriti toliko toksicnu atmosferu za te kozojebe da sami odluce zaobilizati to podrucje u sirokom luku prije nego sto ih se nagomila veci broj.
  • Bruh
    1.2k
    gledajući zapadne gradove bolje ih je deportirat sve nego da bilo kakva geta stvaraju drugdje
  • NerminB
    409
    Stoka koju treba protjerati sa ovih prostora, sve do jednog. I ne, ne igra mi nikakvu ulogu njihova “vjera” kao sto je dobar dio naroda ovdje u krajini to zagovarao, ma musliman, jadan, gladan, zedan. Boli me briga, ako dolazis u tudju sredinu postuj taj narod, jezik, obicaje, suti. A ta necivilizovana stoka se ponasa domacinski, kao da je njihovo. Mrs odavde.
  • KtcGoat
    2.1k
    Jel i taj ide na "marš" u nedjelju?
  • Pacho
    11.4k

Cekam da i za muslimane iz BiH krenu tvrditi mediji da su islamofobni :grin:
  • fakin
    2.2k
    24 sata upravo ukinuo komentare nakon sto su ljudi pisali zasto ne objave da je migrant. Do prije 2 min normalno su bili komentari na tom clanku
  • Dzoni
    3k

Nek marširaju nazad u pičku materinu, pola grada polijepljeno s tim plakatima i sa nekakvim komunistima gdje piše Srbija se bori.
    Onda odite u Smrdiju se tam borit jebala vas Srbija i Tito i Marx i Engels.
    Još su ti plakati čvrsto s tonom lijepila stisnuti pa ih se ni nemre baš maknut tako lako, na sve su mislili ti tifusari
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet