• CastAway1986
    4.5k
    Za sramotu od jucer su krivi svi od Bobana , Kovacevica pa do igraca s bolikurčinom i šetnjom po terenu...Stalno se trazi vrijeme za uigravanje ali pomaka u igri nema , ulupani su silni milijuni u ekipu , mladi igraci nam ne igraju niti dobivaju neke velike minute ni u HNL-u , plasimo se gostovanja u Gorici a u Europi nam pada rejting..Po meni prvo sto treba je da Boban prizna gresku i promjeni trenera a nekih igraca se rjesiti na zimu! Naslov i razvoj par mladih igraca treba biti prioritet , egzistiramo na transferima Sucica , Baturine , Sutala i slicnih pa pobogu nece nam Ljubicic , Villar i Mckenna donijeti visemilijunske transfere i rasteretiti budzet..Trener Kovacevic nije dorastao ovom poslu niti ima energiju niti stav da vodi Dinamo , a naveo bi da ovo sto radi s Beljom je u najmanju ruku smijesno
  • lopovjack
    4
    točno mi suza krene kako su BBB navijali i kolko ih se čulo, a kako su se igrači ponašali na terenu. Čast pojedincima koji su pokazivali volju da nešto naprave, ostatak treba bit sram. Nije sramota izgubit, al sramota je odustati i predati se bez borbe. Tim više što su na početku sezone bili sasvim ok, bilo je mana i vidljivih problema, ali držali su se ko ekipa, to je ono što smo svi vidjeli i najlošija momčad može nešto napravit i do nekud se dogurati kad radi ko ekipa.

P.S. moj komentar je na onaj video BBB na tribini, nova sam tu i ne komentiram često, nisam znala da mi se neće vidjeti na što komentiram
  • Brusa
    3.6k
    pa znamo na što komentiraš. Klikne se na ono plavo korisničko ime i strelicu i odvete te na post na koji si odgovorila. Sve ok :smile:
  • lopovjack
    4
    Aha, hvala, kužim sad, sorry ,malo sam brzopleto pisala, efekt pms-a i jučerašnje utakmice
  • über alles
    2.2k
    Kolko god sam protiv trenera ,igraci su jucer prvi krivac i za to trebaju bit financijski kaznjeni jer onakav stav je ispod svih kriterija.

Narucito vezni red.
  • djusko
    15
    Karlovac i Varaždin su probudili lažnu nadu samo. Ono jučer je bilo da ih se pošalje u Zagreb pješice i da danas igraju hnl, a ne u ponedjeljak. Igra, zalaganje i govor tijela ispod svake razine.
  • NerminB
    408
    Samo da dodam.. sretno svima kuci, da stignete zdravo i dobro, ako niste do sada. Jedina svijetla tacka sinoc.
  • pjetlić
    211
    Sve nekak, al da sam presao skoro 3000km i putovao skoro 50 sati da bi vidio 6 nasih faulova si nemrem pojmit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.