deki87

WilsonEduardo
prica o tome da nam je europa nebitna je za mene ponizavajuca! Ponizavajuca kao navijaca,clana,suvlasnika,zagrebcana...da ne nabrajam dalj — Thor
Odani Zgd
don
Da, postoje navijači koji imaju drugačije, vjerovao ili ne — vjeko1701
Tko Kovačevića opravdava brojem članova, gledanošću ili prihodima od marketinga? — vjeko1701
Pa gledajući postove ovdje, velikom broju forumaša. — vjeko1701
MarK
jedan u nizu
vjeko1701
jesu ti isti navijači imali takve prioritete prije 2 godine?
Nevjerovatno mi je da netko ima sa poštenim ljudima u klubu bilo kakve druge prioritete osim rezultatskih. Blago rečeno. — don
nitko ne opravdava Kovačevića, već klub kao upravu. Ne želin osobno nikoga etiketirati niti prozivati ali se skače na ljude čim udare negativno na klub ili ih se naziva mamićevcima (to se u zadnje vrime rijetko dešava zbog pravila moderatora.) — don
a ja se kladin da su takvi u jednoznamenkastoj brojci koja je bliža 0 nego 10. A ovi koji misliš da spadaju u tu brojku su ljudi koji pljuju kad triba pljuvat (na normalan način) i hvale kad triba hvalit. Bez rozih cvika. — don
mikser
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.