• drugastrana
    163
    navijajte za drugi klub ili osnujte svoj.NitkoBitan
    Nadam se da se zajebavas. Zna se tko je ovako govorio ne tako davno.
  • Dzgšb
    1.9k
    8 milijuna eura za dva pojačanja Villara i Belju ,jedan peta izmjena ,drugi van rotacije , pa tko je ovdje lud??
  • Jaro
    11.3k
    Bobanova sramota ovo danas. Nakon clanskog dana ja treneru ne mogu uputiti ni jednu kritiku.
    Po izjavama i odgovorima, Boban je ocito Dinamo i ocekivanja od Dinama smjestio u rang Tovara, Rijecana i Sarana.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Boban ko da ga je volio tuki za dinamo sve ove godine . Kao da nije pratio klub,rezultate ,ništa. Nije nam europska liga bitna???pa šta je tebi? Normalno da se brukamo,protiv jebene Celte, Lilla. Čovječe mi smo derali Tottenham, Chelsea,West hamove , tvoje Milane ,Atalante , ma da ne nabrajam. Mi smo klubčina , a vodi nas klaun kojeg si ti postavio da klima glavom. Ideš mi na živce i ti stari moj . Ako sjebeš prvenstvo jer nas sve nas jebeš i zdrav mozak idi nazad za Milano .
    Trener novi sad ,odmah ne sutra
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Ljudi ovdje prate konkurente ,gledamo fucking norvešku ligu radi koeficijenta ,statistike se izvlače iz kola u kolo,toliko truda,volje i ljubavi. I onda čovjek izjavi da nam Europa nije bitna. Zna li on uopće o čemu govori? Odakle će lova ako ne osvojimo prvenstvo i znali uopće koliko je to novca klubu,plasman u ligu prvaka. Odakle će doći novac? Svaki,baš svaki jebeni bod u Europi nađ je prijeko potreban. Dajte ljudi objasnite mu to ,barem bi iz uprave ako nije svjestan
  • mrgud
    597
    Ako europa nije bitna onda nije ni prvenstvo bitno,možemo biti i peti po takvom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.