• Agramer86
    765
    Ovo je najgora presica koju sam slušao u životu
  • Mathiasovi Chageri
    7k
    Evo saznali smo nakon utakmice u intervjuu da smo sve znali, da je Lille opasan iz tranzicije i da su brzi i da su opasni.

Sve smo znali. I znamo da imamo teško gostovanje protiv Gorice. Teško gostovanje. Protiv šeste ekipe prvenstva Hrvatske. Gorice.

Čestitke svima u upravi na ovom trenerskom magu i na srozavanju ugleda, snižavanju kriterija kluba i spuštanje dva ranga ispod onoga gdje bi Dinamo kao klub trebao biti.
  • striko
    2.8k
    Djeluje mi kao George Costanza u Seinfeldu kad radi sve da dobije otkaz, ali na kraju ne uspije ni u tome.
  • Odani Zgd
    975
    Izjava koda ju je davao za televiziju Unsko-sanskog kantona.I ja sam iz Bih,al ga i meni teško upratit
  • Jaki991
    555
    Ak se vec udara po toj mantri da je hnl najbitniji i da nam je rezultat u europi sporedan ne znam zasto ne krenemo sa 11 juniora kad ionako nista ne ocekujemo od natjecanja, odmaraj glavne igrace za velebni hnl i to je to
  • austrijanac
    8.6k

Lajk za pravdu Fackeju
  • Goncalo Santos
    2.5k
    On je gotov, ne znam otkud mu snage ( i obraza) vracat se na posao svaki dan.
  • IceMan
    3.7k
    Možda mu je Boban stvarno zabranio na presicu.

Ne zbog inata.
  • OsamŠest
    6.4k
    Ma ovo kaj Facke kaže, čovjek je izgubio ekipu i tu svaka priča završava..

Svatko tko iole razumije nogomet, zna da je tu trenerov kraj i 200 sastanaka neće popravit situaciju dugoročno.

Ne mora čak bit niti (ne)kvaliteta Kovačevića, koliko su ga sjebale izjave o rotacijama i nedostatak istih. Pa i baljezganja nakon nekih kikseva, di je svima bilo jasno da lupa gluposti..
  • rokikaciga
    7.5k
    Sta je pricao, prebacio sam na Rijeku?
  • Omake
    13.6k
    Nogometni nihilist
  • striko
    2.8k
    Prošla su vremena kad se čuvao obraz i nudio mandat na raspolaganje. Ovom ćemo morati gume paliti da napusti Maksimir.
  • ElDorado
    7.7k
    On je sve znao i moramo bolje. Ukratko
  • Odani Zgd
    975
    Mario "onaj" Kovačević
  • bobanzg
    119
    Mario "htjeli smo" Kovačević
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.