• Odani Zgd
    984
    Daj nekoga v.d do zime,progutao bih i Leku,bilo koga da nas vodi do zimske stanke.Ovoga će i Carević školovat za par dana.Klub se srozava iz dana u dan.Odlazi prevaro
  • bobanzg
    120
    Garantiram da bi ova seoska prevara ostala i besplatno samo da ostane.
  • shameless86
    1.1k
    jel dobio vec otkaz ili?
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Belji ni minute , ovaj bi rađe stavio nekog iz Slavena da ima
  • hardek
    7.5k
    Ajmo realno, ako otkaz nije dobio do sada, neće ga dobit ni do zime
  • IceMan
    3.7k
    Mene najviše zabrinjava to da nam je i tekma kao danas užasna, di bi mi trebali sa kontranapada biti opasni i dobro izgledati. Baš po guštu trenera.

A pričali smo svi da nemamo igru samo na postavljenu obranu.

Najljakše je sad kenjat po svima i svačemu, al budimo realni, pobjeda protiv Gorice i Hajduka nas opet sve diže u nebesa.
  • Markelo
    3.5k
    I taj smiješni Fabio je otišao u London i dobio golova koliko Kova doma protiv Celte. Kova bi da je izašao na Emirates bio dvocifren
  • Danko
    2.6k

Zašto podcjenjuješ alena grgića?
    On je svakako u top 2
  • Crni86
    17.4k
    mozes izvuc molim te slike prvog gola kad lopta ide na izbijanje od strane igraca Lilla i iducu sliku kad dolazi do mckenne - ima ona snimka iz drugog kuta di je top pregled terena

Pa onda i sliku drugog gola kad lopta ide unutra.
  • hardek
    7.5k
    Ne znam jel netko napisao, nisam htio ništa pisat prije početka utakmice ali čovjek, trener Dinama u intervju za televiziju prije utakmice na pitanje (ne mogu se točno sjetit formulacije) o fizičkoj nadmoći Lilla kaže "toga nas je malo strah".

Ja ne znam jesam li ikad čuo da je neki trener prije utakmice rekao da ga je protivnika strah.
  • Ljubo
    234
    I bolje da ne daje presice, ni za to nije kao ni za trenera Dinama
  • Os doc do sta
    158
    Hahahha sta je ovo bolje da ne prica vise
  • javolimtebejako
    3.5k
    sta prica trener, zapalio sam topa i ne razumijem ga kurca
  • Orc123
    13.8k
    Kako ce pricat Engleski kad ga ne razumijes na Hrvatskom.
  • Nolifer
    13.5k
    Ja Kovu niš nisam razmel nakon intervjua, više @Fackea ovdje razumijem pročitat, nego Kovu poslušat na TV
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.