• Crni86
    17.4k
    i zato bas ne treba objavljivat igdje.

Sta je koga zanimalo je pitao i dobio je odgovore. Da su nekoga stvarno zanimali ti odgovori na ta pitanja postavili bi ih putem maila i dobili odgovor.

Na najvaznija je dan odgovor na clanskom danu od kojeg cemo dobit i snimku.

Sasvim dovoljno.
  • Goncalo Santos
    2.5k
    U redu, boban je demokratski izabran ima legitimitet, vjerojatno jedan od preduvjeta da dode u klub je bio taj da ima slobodne ruke da vodi sportsku politiku kako on misli da treba, ali s neke ljudske i kolegijalne strane, ima li u klubu u upravi ljudi da pricaju s njim i da mu kazu ovo ne ide?

Ili vlada toliko jednoumlje ili boban ne dozivljava savjete drugih. Mislim po svim portalima se pisalo nakon istre da je kovacevic izgubio podrsku ljudi iz kluba i odjednom to sve nestalo, puna podrska treneru?

Gledamo rasprodaju ugleda kluba i trebamo se praviti da je ovo proces i da cemo ispasti smjesni ako maknemo covjeka koji je nedorastao zadataku.
  • Pacho
    11.3k
    Gledamo sramotno srozavanje kluba dok nam Boban objasnjava da je ovo zapravo bolje od ocekivanja. Sramotno.
  • San Lorenzo
    23.2k
    Meni Boban u ovoj situaciji djeluje kao čovjek koji na silu želi biti u pravu u vezi Kovačevića.
  • Mlađi referent
    14.8k
    Mislim, cijeli ovaj seljački pristup, kadroviranje, trener - rekao bih da dobijamo natruhe odgovora zašto je Zvonimir Boban bio promašaj gdje god je došao nakon igračke karijere i zašto u ovim godinama nema značajan angažman u ovoj ulozi koja se očekuje ovdje od njega.

Bacio je hail mary, i promašio. Jebiga.
  • Crusades
    20.2k
    zašto je Zvonimir Boban bio promašaj gdje god je došao nakon igračke karijereMlađi referent

:rofl:
  • Goncalo Santos
    2.5k
    i jos se smije u facu navijacama sa pricom, ma normalno je da ljudi pricaju kritiziraju, sta ce ljudi ko ljudi. Ne vide oni ono sta ja vidim, od prvog dana su nas na noz docekali i mene i marija, sto apsolutno nije istina.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Da neće na kraju ispast da je Manenica za kratko vrijeme pokupio konce i bio frajer za dobro Dinama,a pojma o nogometu nije imao. A Boban kojeg smo slavili svima nama kontricu daje . I ako on vjeruje ovom čovjeku i dalje ,a ni jedan posto foruma nije vjerovalo od prve minute ,onda on nije sav svoj
  • Goncalo Santos
    2.5k
    sto je tu smijesno?

Otisao je posvadan sa svima i sa zlom krvi, milan je cak i tuzio i poslije plakao sto ga se ne zove na rodendan kluba. Tako je prosao i s najboljim frendom ceferinom.
  • NitkoBitan
    33.2k
    Neka nama Bobana, navijajte za drugi klub ili osnujte svoj.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Ja i dalje smatram da je kadar dobar do jako dobar. Ali ova neznalica na klupi ce prolit svo mlijeko. Uvjeren sam da sa normalnim trenerom razine Bjelice ova ekipa bi isla na 90 bodova u HNLu, prosla grupu u EL i ne sramotila se ovako protiv drugorazrednih europskih klubova.

No ako Boban zeli sve to prosut zbog Kovacevica onda sta jos mozemo.
  • Kruno
    1.2k
    Ma neka njega, al nek nam da pravog trenera.
  • Crusades
    20.2k
    "otisao je posvadan sa svima" ne znaci da nije imao rezultat... doslovno dva posla je imao u upravljackoj karijeri, ti si napisao kao da je imao 7 angazmana negdje i da je u svih 7 ujebao nesto... samo to. Ne kazem da je ovo dobro i da bi trebao imat bezuvjetni kredit, al ovo izvlacenje zakljucaka u afektu obozavam.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Pa on ide na to da se svi raspadnu više od nas , i da osvojimo prvenstvo pa da nas može jebat i reći šta sam vam rekao . Uzeli smo prvenstvo, tko zna možda i kup a Europa nam nije bila prioritet
  • javolimtebejako
    3.5k
    ako je zvone bipolaran, daj da vidimo tog drugog zvonu. novi trener, sad odmah.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.