• Pacho
    11.3k

Kojim vokabularom? Ima fond rijeci kao plasticni Action Man s gumbom kojeg mi je djed kupio 1994.
  • Odani Zgd
    972
    Možda č'oek da sam ostavku nakon ove katastrofe
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Ma ovo mora bit otkaz i gotovo, ne može mi se iskupit ni da dobijemo sad sve do Božića skupa s derbijem. Brod je udario santu odavno
  • Orc123
    13.8k
    Pomalo mi se vec gadis....zelim ti sve najbolje u zivotu ali covjece pokazi da imas i malo respekta prema klubu i daj otkazz!
  • Mihael2305
    857
    Želimo trenera koji ce znat bar nešto pametnog sastavit za derbi!
  • San Lorenzo
    23.2k
    Potpisujem da dobijemo i peti ako će to značiti kraj ovog trenera koji apsolutno ničim ne pokazuje da je trener za klub ove veličine, zbunjen je, smotan je, kad ima mikrofon pred sobom, preznojava se kao da mu je kraljevska kobra pred glavom...priprosti seljačić koji je sve suprotno od onoga što Dinamo jest.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Uhhh a šprdali se sa tovarima prošli vikend . Znam da će neki reć ne možeš porediti rijeku i lille ali nisam nešto siguran da bi rijeka pukla ovako . Kao što reče kolega ovdje ,čak nisam ni nešto posebno ljut ni lud . Izgledamo ko Karlovac protiv nas
  • Plava stijena
    625
    Molim? Da dam ostavku? Tek se uigravamo, ovo je nova momčad. Bit će to dobro vjerujte, napredujemo iz dana u dan. Danas smo dobro ušli u utakmicu, bili bolja momčad a onda nas je gol presjekao, uostalom nama je svaki bod veselje.
  • Praskaton
    4.7k
    Potpisujem da dobijemo i petiSan Lorenzo

Deset komada ga nebi otjeralo Ne karikiram.Boban ga je odlučio zadržat pod svaku cijenu.Pa gdje da sad prizna da je bio u krivu
  • DinoLeonix
    2k
    Hvala za još jednu predivnu vecer. I teraj se u…
  • Crni86
    17.4k
    Ne zelim branit kovu, ima on dosta grijeha, ali mislim da i da dode do smjene trenera se ne bi puno toga promjenilo.

Fali jednostavno krvi u igracima. Ne ginu jedni za deuge, biraju situacije kad im se igra kad ne. Nema tu ni e od ekipe nazalost. Momcadski duh jako slican onom prosle sezone kada puno toga nije stimalo medu igracima.
  • rokikaciga
    7.5k
    Nakon Karlovca i Varazdina pobudila se nekakva mala nada u meni da je ipak nesto drugacije, ali ipak nije.

Cak niti ne boli poraz, jebote Lille je 4 ekipa Ligue 1, pariraju PSGu. Boli pristup, sterilnost, bezidejnost, neopasnost, bole tri sestice u veznom redu opet.

Kazem, ne boli poraz, nije sramota izgubiti od Lillea.

Sramota je pristup igri.
  • Orc123
    13.8k
    frende molim te....ovako ne bi izgledali ni da nas postavio Tomasevic.....pa mi nemamo plan igre, automatizme, nirko ne zna gdje stoji, koga pokriva...o cemu pricamo...sramotno vođenje utakmice, i ne samo ove.....kondicijski smo sramotno pripremljeni....tko ih je pripremao? Gadi mi se vise...bilo tko samo da nije on!
  • Crni86
    17.4k
    ja sam isto za promjenu, samo kazem mislim da se nece puno toga promjenit novim trenerom jer je problem dublji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.