• austrijanac
    8.6k
    Kak je ekipa uspjela napravit 320 dodavanja.

Kriminal dopustit im to.
  • marcio amoroso
    47.1k
    Ova tekma me podsjeća na “učenje” u europskim natjecanjima prije desetak godina.
  • FazeN
    3.9k
    Vezni red s tri šestice ne ide i gotovo. Amen.
    Tu počinje i završava problem s Dinamom i mučenjem.
  • tp1997
    2.3k
    Mi smo zadnja tri poluvremena u Europi poniženi. Jebeš to što smo poraženi, nego smo poniženi.

Izgledamo kao neki slučajni prolaznik koji je došao da "uživa" u europskim natjecanjima i moli Boga da ga se ne unakazi.

Podsjeća na one crne godine kad su nas trpali svakakvi Ludogoreci i Černomoreci.

A sad, hoćemo li biti slijepi pored zdravih očiju ili početi postavljati ozbiljna pitanja onome koji je postavio ovakvog izgubljenog i bezidejnog trenera, složio kadar bez rezervnog desnog beka itd...vidjet ćemo.
  • Crni86
    17.4k
    Nadam se da ce trener pokazat muda.

Skidaj misica i lisicu. Stavljaj stojketa i belju i ajmo. Pokazi i svlacioni da svaki koji nedaje 100% ide van.
  • Sibirski plavac
    7.3k
    I protiv Rumunja će vjerojatno biti bolikurčina i neka na guzove pobjeda od 1 0...

Očito nam fakat je konferencijska liga taman, tužno zvuči, ali čini se da je tako.

A inače ovakve tekme su mi najgore, 2 0 nije nedostižan rezultat, ali ovaj Dinamo s ovim stavom ne bi zabio a kamoli preokrenuo da se igra još 2 dana. Ovako samo čekaš da prođe prilično dosadnih 90 minuta. Šteta. Očito me nastup protiv Varaždina zavarao. :confused:
  • fakin
    2.1k
    sta sam krivo rekao? Znaci tebi je super kovacevic kao trener Dinama?
  • Kermit
    845
    Sad će Kova održati jedan motivacijski govor, pantomimom.
  • Mathiasovi Chageri
    7k
    Jednostavno se ne mogu pomiriti s ovim negledljivim smećem i apsolutnom nemoći. Svi ovi igrači imaju odlične karijere i igrali su jako dobro do odlično u drugim klubovima. Jednostavno me nitko ne može uvjeriti da sredina Mišić-Ljubičić-Zajc ne može pričuvati psa na uzici a da mi kad imamo loptu u posjedu idemo u tranziciju s jednim i pol igračem.

Ovo je puno gore od 2013. Tad smo imali kombinaciju bankomatića na terenu sa apsolutnim smećem od rikverca koji nisu niti mogli niti znali, ovo je preskupa i predobra momčad da ih razvaljuju europski Varaždini.

Ja ne znam što se treba dogoditi da ova neznalica ode sa klupe? Moramo li mi sa tribina ga izviždati i slati poruke? Moraju li navijači napraviti pritisak? Jer Boban će umrijeti s njim na klupi, a dobili smo ništa. Apsolutno jebeno ništa.
  • Masto
    491
    Kad ce sastanak
  • Marc
    696
    Imam fleshbackove na pocetak 2010ih, igra meko sranje
  • Borovljanin
    398
    Ughhh. Vraćamo se u vrijeme kada izgledamo kao kazahstanske ekipe koje su "sretne što su tu". Mislim da možemo puno više, samo smo skroz mlitavi. Igrači se skrivaju iza lopte, svi su neki uplašeni, a Nou je pojela trema mislim.
    Nije da serem i sijem negativu, kaj da se radi, tu smo navijamo, samo treba to malo ozbiljnije.
  • Crni86
    17.4k
    majstore nauci se komunicirat i nadam se banu za ovakvo ne kulturno ponsanje

Je je, misic nije kriv za prvi gol, stoji s. Istin igracem koji dolazi do lopte na pola metra :lol: majko sveta…. Nekima su stvarno igraci iznad kluba. Odi navijat za nk josip misic, a dinamo pusti nama.

Lp.
  • fakin
    2.1k
    slazem se, ali nas trener je 10 puta igrao tako i nikad nije dobro ispalo i on i dalje igra tako. Pa dokle cemo imati neznalice na klupi?
  • Nine9
    0
    Nogomet bez ideje kako ugroziti protivnika.
    Uz ovakva tri preslična veznjaka ne razumijem da za igrača Stojkovićeva profila koji potezom može napraviti razliku tu nema mjesta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.