• NitkoBitan
    33.2k
    Kaj su ponistili Bakraru :rofl:

Druga prica bi bila.
  • The Octopus
    433
    brzo ste svi skupa zaboravili pljacku s pocetka utakmice i krece klasicna pljuvacina
  • Goncalo Santos
    2.5k
    Bit ce plakanja za malmom ko i za monacom, brzo padamo na tablici.

Ni malo krvi borbe, apsolutno nedorasli ovoj razini. Kovacevicu ovo ti je 6. poraz u 21 utakmici. Previse se poletilo nakon karlovca i varazdina, a ovo je sve po starom.

Nemamo ni jednog killera da moze sam nesto rjesit.
  • Mr Anderson
    15.2k
    Nek stavi Stojkovića i Soldu u vezu. Barem će trčati.
  • ElDorado
    7.7k
    Ova nasa igra je do trenera i gotovo
  • Orc123
    13.8k
    Lisica van, Ljubicic Van...Beljo i Stojke unutra....ne zelim vise nikad vidjeti tercet Miske, Zajc i Ljubo na twrenu!

Toliko trkacki inferiorni da ih ne mozemo ni faulirati...uzas....
  • fakin
    2.1k
    Ja se nadam stvarno da se sto prije svi progledati i shvatiti da kovacevic zaista nije trener za razinu Dinama. Potpuno krivo takticki poslozena utakmica, nismo se s loptom sastali, 0 udaraca, 0 sansi, 0 kornera, 0 nicega
  • Agramer86
    764
    A jebeni Ludogorec vodi Celtu
  • Raul
    350
    Napadački osim poništeng gola ništa, obrambeno primili dva jeftina gola.
  • Mihael2305
    857
    Hoćemo izmjenu igrača prije 70. min!!
  • badjibadara
    8k
    Dinamo bez okusa i mirisa, da citiram komentatora. Mi ovo poluvrijeme nismo izgubili u tunelu, izgubili smo ga u Zagrebu.
  • seljak86
    3k
    Po čemu je to opravdanje ovakvoj igri?
  • Markelo
    3.5k
    Nije bolikurčina jer ovo nije Hnl već Europa, tu im se malo više da igrat. To je nemoć, neznanje, predvidljivost u igri a za to je zaslužan čovjek na klupi
  • BBB Mataa998
    2.8k

Daj majstore napusi se vise kurca Misicu,gledaj Dinamo a ne samo jednog igraca kojeg ne volis. Prvi gol je uz Misica pogresna reakcija bila vise igraca a najvise Mikica koji je krenuo dobro zatvarati prostor i onda zastao i napravio bas ono sto je igrac Lillea htio i otvorio prostor…
    Misic je redovno sam na 40ak metara sirine koje bi on trebo pokriti protiv igraca Lillea koji gaze ka njemu. Dvije osmice ispred njega takodjer ne rade svoj dio defenzive kako spada. Onog kog ne volis istices za svako sranje na terenu i kad je i kad nije kriv dok svoje ljubimce pravdas na svaki moguci glup nacin. Kurca ti ne razumijes
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.