• Thor
    1.5k
    da! Eto bas sam idiot
  • Purgeri
    1.2k
    @Thor Kakvu si drametinu napravio zbog 15 eura razlike. Ako ti je toliko do 15 eura zakonski imaš mogućnost u roku od 15 dana odustati od online kupovine pa kupi po ovoj cijeni koja je sad. Nisi kupio po punoj cijeni kao što pišeš nego s članskim popustom i doslovno je razlika 5 eura po dresu, a napravio si dramu kao da je 50. Ali evo mogućnost imaš samo pobogu nemoj još jedan post kako si ljut i kako je klub zločest prema tebi jer ima popust za black friday
  • Thor
    1.5k
    napisao sam da sam kupio sa clanskim popustom. Nije stvar u tome kaj je 5 ili 50. Stvar je u principu da si platio nesto po nekoj cijeni (bez popusta) samo dva dana ranije tj odmah po izlasku proizvoda. Popust je na novi proizvod dan dakle samo dva dana nakon njegovog izlaska. Po meni je to totalno promaseno kaj se tice komuniciranja cijene prema kupcima,clanovima. Vjerojatno nisam ni jedini. Jebe mi se i za tih 15 eura (potrosio sam na dinamo u 40 godina valjda malo bogatstvo na klub i ne zalim niti centa) ali me ljuti taj bedasti komercijalni pristup. Uostalom zakaj bi ih i popusio... tih 15 eura sam mogao dati u Zakladi, kupit pivu ili kaj got drugo. Nisam cjepidlaka i cicija ali nisam bas ni pijani milijarder pa da ne gledam kaj i kolko trebam ili ne trebam platit. Ne hejtam nego komentiram da je glupost da objave jednu cijenu novog proizvoda (koji je btw top) da bi onda samo dva dana iza tu cijenu snizili popustom. Pa kaj nisu odmah izasli s nekom nizom cijenom?
    Toliko o tome. Over and out
  • Nolifer
    13.4k
    Šilterica neka nova u ponudi?

IMG-9146.jpg
  • badjibadara
    8k
    Prošlogodišnja od castore-a.
  • Nolifer
    13.4k

Moguće da mi je promaklo, imaš link?
  • Dinaminjo
    1.8k
    Jel ima tko info dal ce se svijetlo plave sulje sa d vravat u ponudu i kad?
  • badjibadara
    8k
    03a622f4-2fa7-481b-91cb-84ce8407cc68-m.webp

Nije moj cup of tea, ali neka ima u ponudi.

Moguće da mi je promaklo, imaš link?Nolifer

Nemam link, imam siltericu.
    Mozda je ponovo stigla u shop, obzirom da igraci nose, provjeri.
  • NerminB
    375
    Scott McKenna > Patrick Mahomes
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    nope on je nr 15
    Ovo može samo biti Drake Maye , Patriots
  • Nolifer
    13.4k

Ok, ovaj dres s brojem 10, me podsjetilo na ovu neku s placa hoodicu. Al ideja je vrh... :up:

IMG-9205.jpg
    IMG-9204.jpg
  • rokikaciga
    7.4k
    Ma bitnije je jel moze netko poslikat da vidimo to uzivo?
  • Zagreb1992
    2.8k
    Koji je smisao ovog dres NFL ??
  • Keyser Soze
    17.1k
    Meni je ovo baš dobra fora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.