• Zagi
    13.1k
    Kova i Zvone na kavi.
    Kova: e Zvone, umaraju me ovi priglupi novinari uvijek istim pitanjema
    Zvone: Ma boli te. Ja da sam na tvojem mjestu, išao bih na ove na koje je propisano da moram. Na ove koje nije, išao bih ako mi se da. Ako mi se neda , nebi.

Kova:Imaš pravo. Bum si razmislil.

Koja ne-tema.
  • Fan
    1.7k
    pa dam se kladit da je 99% tako nekako išao razgovor i to je skroz ok :)
    Na kraju je ipak Boban taj koji je morao dat dozvolu i čija je bila zadnja riječ kaj je opet, ponavljam, meni skroz ok.
    Neki ljudi valjda smatraju da je loše kaj jedan čovjek ima tako veliku odgovornost za konačne odluke. Ili pak smatraju da kad se kaže "Boban je ovo, Boban je ono" da je on sam samcat, bez savjetovanja s drugima, donio odluku. Nekad sigurno je, ali najčešće nije. Al bitno je da postoji jedna, odgovorna osoba za svoj aspekt posla, tj sportski dio, i većina dobrog i lošeg ide na njega.
  • mali M
    9.1k
    smatraju da kad se kaže "Boban je ovo, Boban je ono" da je on sam samcat, bez savjetovanja s drugima, donio odluku.Fan

pa a zašto onda tako kažeš? zašto se jednostavno ne kažeš: "očito su u Dinamu tako odlučili". Zašto mora biti "Boban je odlučio"?
    Glupa tema više, slažem se, sad svi kolektivno spamamo Kovinu temu, a zanemarujemo da je Kova u naletu i da će se sad pokenjati po svim stručljacima i novinarima kad krene gaziti sve pred sobom u ligi i europi!
  • Zagi
    13.1k
    U mojoj hipotezi Zvone nije dao konačnu odluku već sugestiju.Kova je odlučio kaj će ovaj tjedan.
    Idući tjedan možda bude drugačije.
    To je moja istina i nje se držim.
  • masacusec
    6.7k
    Previše se zamarate odnosom Boban-Kovačević i eventualnoj zapovjednoj odgovornosti Bobana u selekciji igrača i educiranju trenera u relaciji trener-novinari. Hipptetski i da je tako, a) u sportskom smislu to je opravdano, jer Boban je bivsi nogometni igrač svjetskog kalibra te bogate postnogometne karijere; b) u PR smislu, Boban je najviša instanca kluba i ima posve pravo urgirati kod trenera prema jednoj grupaciji (novinarskoj) koja ne igra fair-play.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.