• scooniepenn
    5.9k

Puno izglednih prilika. Varaždin 2 gola iz niti jedne izgledne prilike, Gorica nam je zabila 2 gola iz dvojbeno 1 izgledne prilike, Istra nam je zabila 2 gola iz jedne izgledne prilike, Malmo 1 iz niti jedne izgledne prilike, Celta 3 iz 1 i pol. Predlažem ti da pogledaš sve sažetke ovosezonskih utakmica pa ako i tada budeš uvjerenja kako nam protivnici izgledne šanse stvaraju kao na traci svaka čast onda. Vidjelo se čim je na vrata stao Filipović kako se gle čuda istrčava na centaršuteve, kontroliraju prekidi, daju kvalitetne lopte na 6-icu, bekove i krila. Ali da, zasigurno nije do vratara.
  • Zagi
    13.1k
    Ignorirati ovo ili nastaviti drviti još 30 stranica?
    Ajd, imam neki osjećaj da ćemo biti pametniji za tjedan dana.
  • Fan
    1.7k
    Varaždin 2 gola iz niti jedne izgledne prilikescooniepenn

Pogledao sažetke samo ovog, da dalje ne gledam jer mi je dovoljno. Veliš nijedna izgledna prilika, prvi gol, veza ne prati uopće, Mišić maše rukama, nije šansa? 62. min, Neva vadi, nije šansa? 68. min, slobodnjak sa 20-ak metara, kraj vratnice, nije šansa? 80. min gol, čak i da je lopta išla pola metra od gola, igrač Vža bi ju pospremio jer je bio sam, nije šansa? 88. min, udarac sa 16 metara, nije šansa? Ovo je samo sa sažetka inače, bio sam na tekmi, bilo je puno situacija gdje su bili jednu jednostavnu loptu do gol šanse.
    Da se razumije, šanse protivnika su normalne, pogotovo kod kuće, i nisu ovo bili ne znam kakvi ziceri, ali bilo je tako puno situacija gdje nam je veza izgledala kriminalno da je to smiješno. I to nije jedina utakmica gdje se to događalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.