• Zagi
    13.1k
    Isto tako Zagi mudro prešuti da je za svoju statistiku pobjeda bez Bennacera zbrojio utakmice koje nije ni bio u Dinamu.. nemojmo bit takvi.mali M
    Kakvi?
    Možemo se slagati ili ne oko ovog ili onog igrača ali nemoj me optuživati za neiskrenost ili kao onaj drugi lik, nekakave namjere. Namjere :rofl: a u pm
    utakmice u kojima Bennacer ne igra ili ulazi zadnjih 20ak minuta:
    8 utakmica , 6 pobjeda , 1 poraz , 1 nerješeno
    2.375 ppm
    Zagi
    Info je sa TMa.
    matchday 8-13 (6 utakmica) Bennacer starta
    matchday 1-7 + matchday 14 = 8 utakmica u kojima ne starta nego ili nije u konkurenciji ili igra zadnjih 20ak minuta
    Zagi
    Prešućeno i mudro skriveno.

Pa poanta usporedbe je igra momčadi sa i bez Bennacera. Naravno da u to ulazi period prije njegovog dolaska. Kaj bi inače uspoređivao?
  • Zagi
    13.1k

Prvo postavi taj njegov graf pored nekog drugog igrača iste pozicije.
    Nek Don bira kojeg. On zna kaj Bennacer igra i ne igra.
    Zagi

Kontekstualizacija podataka. Koji su bitni za igrača te pozicije, koji ne pretjerano.
    Ekipa pogleda , aha puno zelenog i plavo i malo crvenog. Dobar je.
    Kao Nevistić koji je bio plav u , pazi sada, postotku kratkih dodavanja. Mislio sam da ne postoji smiješnija statistika od ulaska u zadnju trećinu ali bio sam u krivu ...
    Žut (dakle jedan od lošijih) je bio u manje bitnom "postotku obrana" .

Nek se stavi pored njega kaj ja znam , Krovinović. Pa ako mislimo da je taj tapija to grafovi moraju reflektirati.
    Isto tako, rašireno je mišljenje da je HNL užasna liga. Prema tome, biti zelen ili plav u užasnoj konkurenciji i nije neko epsko postignuće.

Nula je preteška riječ. Moja greška.
    Limitirani i fali im puno konteksta.
  • Sajla
    15k

JBu-XXWFh-Tjiq-Cdlv-DTQo-SQ.png

graf je usporedba 36 centralnih veznih iz HNL koji su ove sezone odigrali +500 minuta do 20.11.
    igra li 36 igrača u HNL na istoj poziciji kao on? hm, čini se kao prevelika brojka, spadaju tu vjerojatno i 6ice i 8ice i 10ke. da je savršeno - nije. ali nekog vraga govori. da, više bi nam reklo da možemo birati igrače koje bi uvrstili u graf, ali kaj je tu je, imamo ovo.

biti zelen ili plav u užasnoj konkurenciji i nije neko epsko postignuće.Zagi

istina. puno više bi nam reklo da je crven ili žut :) plav i zelen može biti i prime Ronaldo i Duje Čop
  • Zagi
    13.1k
    da, više bi nam reklo da možemo birati igrače koje bi uvrstili u graf, ali kaj je tu je, imamo ovo.Sajla

Izbaciš si 3 igrača po svom izboru i nalijepiš jedan graf do drugog i na zonu.
    Zato sam , upravo to i napisao. I zalijepio ti taj quote.

Napravim ja to za 3 minute ali bez Dona ne znam koju poziciju Bennacer igra , a kamoli tko mu je konkurencija.
  • don
    16.9k
    još se boriš Zagi, ova tema će prerast Kangu zbog igrača koji nije odigra ni jednu kriminalnu utakmicu. A bome ni lošu ako izbacimo Istru di je cila ekipa takva bila.

bolje da smo Vrbančića ostavili umisto Alžirca, a :sweat:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    bolje da smo Vrbančića ostavili umisto Alžirca, a :sweat:don

Lijepo je Los rekao na početku sezone da je Pajaziti bolji transfer od Bennacera, napravili smo puni krug
  • rokikaciga
    7.4k
    Da ispunim zelje

cSPB0b2.jpeg
    xMgkvEE.jpeg
    TtMr9uu.jpeg
    Aie9bPG.jpeg
    tIxHzC6.jpeg
  • DerHerrKool
    199
    Duvnjak je najkompletniji veznjak lige. Svi drugi su one trick pony
    :grimace:
  • SAS1987
    19.2k
    Bennacer najvecji gubitnik pobijede nad Varazdinom :lol:
  • vjeko1701
    20.8k
    Isto tako Zagi mudro prešuti da je za svoju statistiku pobjeda bez Bennacera zbrojio utakmice koje nije ni bio u Dinamumali M

Ostale stvari na stranu ali kako je ovo bitno? Bitno je da nije bio na terenu. Dal je bio na klupi, tribinama, u shoppingu ili na Havajima je nebitno za njegovu poantu. Poanta je razlika bodova između utakmica u kojima nije igrao i utakmica u kojima je.
  • mali M
    9.1k
    Pa al to nisu njegove utakmice za Dinamo! Nemožeš brojati nekome u statistiku utakmice gdje nije bio u klubu! Pa valjda mu brojiš utakmice od kad je u Dinamu!
  • Sajla
    15k
    da je situacija obrnuta, tj. prije dolaska Bennacera igramo loše i ne skupljamo bodove, pa onda on dođe zadnji dan prelaznog roka, uđe u momčad i krenemo nizati pobjede - onda bismo rekli da je on prevaga i razlog zašto se sve promijenilo, kaj ne?
    ok, utakmice kad nije bio u klubu se ne broje kao njegove utakmice za Dinamo, naravno. ali se utakmice Dinama u ovoj sezoni vrlo lako mogu podijeliti na period prije i poslije njegovog dolaska, pa vući usporedbe, ne vidim zašto ne bismo? uspoređujemo utakmice Dinama, a ne Bennacera.
    drugi par rukava je kaj mislim da nije fer sve svoditi na jednog igrača, ali u svrhu rasprave na forumu, mislim da je sasvim normalno uzeti sve utakmice ove sezone u statistiku. to je kao da gledamo titulu prvaka iz '82 i prekrižimo utakmice dok je Cico bio u vojski dok gledamo kakav je njegov utjecaj na ekipu i rezultate. jer eto, jesen 1981. nisu njegove utakmice za Dinamo pa to ne smijemo računati.
  • Dinaminjo
    1.8k
    I ja sam primjetio uzorak, ali po meni nije do IB direktno.

Kada je poceo dobivat minute, uz betoniranog Misica, vec tada napetost oko pozicije 2 veznjaka, a more kandidata (Zajc, Ljubo, Stojke, Villar, Mudri, Vidovic, Soldo) postala je neizdrziva za 1 poziciju.

Ako nista drugo, zbog kohezije u momcadi, Bennacer se MORA izmijenjivat sa Misicem
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Ja ne vidim ništa loše u igri Bennacera ,ništa lošije nego ostalih. Odigrali smo ok tekmu protiv Varaždina . Zabili u pravo vrijeme i bez stresa tekmu priveli kraju. Prvi put nakon jako dugo vremena. Da su nama oni zabili prvi kao što je običaj bila bi druga priča. Sad se sere po čovjeku za kojega je većina ljudi ovdje govorila da je najveća klasa ikad u HNL. Sad nakon jedne teme pljuvačina. To je postao standard. Još će ispasti da mi bolje igramo bez njega :lol: pa ako je to bio problem onda eto sklonimo njega i osvojimo to . Krećemo od lilla gdje ga neće biti. Niko ne spominje Miška da je pao totalno i puca po šavovima . Standard kako sezona odmiče jer svi se rotiraju ali Miško ne . Ismael je top igrač i kad nije u formi. Ali on ne može rješavati utakmice sam. I njemu će biti lakše kad svi igraju kao momčad . Treba nam samopouzdanje,nekoliko pobjeda povezati i mudro koristit ono što imamo. Mi igramo i po tri teme tjedno dok ostali samo jednu
    Bennacera će biti sve bolji i bolji ,još kad odradi pripreme
  • scooniepenn
    5.9k

Nije problem negativnosti, već što ne želi prihvatiti da je pogriješio. To se jednostavno ne može desiti. Ja ću prvi priznati da nisam imao nikakva očekivanja od Topića, a da ovo malo što je dobio prilike u zadnje dvije utakmice izgleda jako dobro. I ako tako nastavi reći ću da sam bio potpuno u krivu i da mi je iznimno drago. Samokritika je velika ljudska vrlina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.