• mali M
    9.1k
    ali je cijelo vrijeme tretirao klub kao svoju prčijuDudu 9

Dudu s ovim si citatom zakomplicirao priču i tu ti se ekipa buni. Ne govoriš načelno krivo, ali Petko nije kod nas bio samo 2 zadnje godine gdje je sve krenulo nizbrdo.
    Meni je on i dalje jedan od najdražih igrača Dinama, uživao sam ga gledati na terenu i njegovu zaljubljenost u potez, a ne taktiku..
    ALI... Puno toga je posrao svojim ponašanjem zadnjih dvije godine, pogotovo u ne prihvaćanju uloge vođe novog Dinama. Tu sam se baš razočarao da nije to htio, nego "će razmisliti". Pa i ja bi mu vrata pokazao.
    Isto tako, nije mi drago da mu se raspala priča u Turskoj, ali mislim da nas je nekoliko doslovno to ""proreklo" kad je obznanio kamo ide. Turska sažvače i ispljune igrače. Obećaju brda ali onda očekuju da si Messi i ako to ne ispuniš nema plaće, terena i šutnu te pa se ti tužakaj s njima do besvjesti. Pa veći igrači od Petka su tako završili priču u Turskoj. Tako da ne, nije mi drago, ali je apsolutno očekivano.. bilo je 1/1 da će se tako priča završiti sa Petkpvim trenutnim pristupom nogometu.
  • Mr Anderson
    15.2k

Baš to, ljudi prebrzo zaboravljaju da je on kod nas bio od 2018. Odigrao je masu odličnih utakmica, a pamti se samo zadnja sezona.
    Usporedio bih ga sa Sammirom, obojica su po talentu i razumijevanju nogometa trebali igrati u top klubovima liga petice. Nisu zbog istih stvari.
    Petku se pamti samo zadnja sezona. Možda je trebao otići prije godinu dana.
  • mali M
    9.1k
    Možda je trebao otići prije godinu dana.Mr Anderson

Nije možda, trebao je otići sezonu kad smo okrenuli prvenstvo i na proslavi na trgu šutit i otić kao velikan čija bi silueta i danas i ubuduće bila na zidovima Maksimira... Jednostavno ne kužim ponekad igrače, ali da.. da je imao glavu bio bi u vrhu nogometa
  • BBBaranja
    4.3k
    Livi na vratima Girone protiv Betisa :scream:
  • rokikaciga
    7.4k
    Je li potvrdeno? Sofa i dalje Gazzanigu pokazuje
  • hardek
    7.4k
    Gazzaniga je golman koliko ja vidim
  • BBBaranja
    4.3k

Šala mala :joke:
    Lijep je dan pa reko da malo cimnem plavi puk :grin:
    Neće se Livi nabraniti u Gironi :wink:
  • fakin
    2.1k
    Izasli sastavi, Argentinac je na golu
  • rokikaciga
    7.4k
    Daj, zamalo me herc pogodio
  • BBBaranja
    4.3k

Nisi sigurno jedini koji je išao pogledati sastave :grin:
  • rokikaciga
    7.4k
    Zasluzujes ban od 15 minuta. :lol:
  • ElDorado
    7.6k
    Kad smo vec kod bivsih i Baturina bi se sad rado vratio na posudbu do SP. meni se cini da on i Petko imaju bipolarni a ne onaj koji ih je savjetovao da ostanu
  • rokikaciga
    7.4k
    Kanga jos uvijek na 3g+3a u 12 utakmica, xG 4.6. Daleko ispodprosjecno
  • Praskaton
    4.6k
    Kanga jos uvijek na 3g+3a u 12 utakmica, xG 4.6rokikaciga

Nije to toliko loše.S obzirom kakav je panj.Jedan od gorih igrača koji su nosili naš dres.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.