• ElDorado
    7.5k
    Primjetio bih za kraj da je pozdrav Kove sa Šafaricem bio dosta prek kurca sto dovoljno govori kako su se ponjeli prema Kovi u teskim trenucima
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    detaljnije za let u Brugge za srijedu, jel ima ili neMihael2305

Idi za Budimpestu pa hvataj Pariz.dzis

u srijedu u 13,45h ima iz Pešte do Charleroi Wizzair za 42€ + 20€ Flibco bus do Lillea

Smrzo se ko pizda uprkos: terrex cizmama, dugim gacama, rukavicama, salu, kapi.NerminB

Amater :joke:
    Ja sam se čak malo i oznojil kraj svojih pet slojeva (doduše i uz čaj s rumom te dva tomeka) :cool:
  • pešća
    672
    u srijedu u 13,45h ima iz Pešte do Charleroi Wizzair za 42€ + 20€ Flibco bus do LilleaZrnTSCHeZ

Pa šta nije opći štrajk u Belgiji u srijedu, nema letova?

Čista romanika. Falit će mi ovaj naš Maksimir i tekme s 4000 navijača po ovakvom vremenu. Kad se pravi pojave.Hrvatski Gradjanski

Nema se kaj prigovorit na brojku. Ne tako davno nas je toliko dolazilo na manje tekme uz otvoren istok, mobilizacije i pozive po gradu. Zdrav klub čini čuda.
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k

Wizzair aplikacija u ovom trenutku normalno nudi letove bez ikakvih upozorenja i mogu ga bukirati

Screenshot-20251123-032350-Wizz-Air.jpg
  • DerHerrKool
    182
    u srijedu završava štrajk i kolko sam ja vidio na taj dan su samo odlazni letovi otkazani sa CRL i BRU. Kažu da bi mogli i neki dolazni bit otkazani, al kaj se toga tiče, do sad sam vidio samo da Croatia Airlines ima jedan umjesto dva leta za BRU tak da brijem da je sve ok. Ja dolazim sa Brussels Airlines 26. i sve je ok sa letom.
  • blue heart 72
    2.8k
    bil bi veoma oprezan kaj se tiče bukiranja letova prek Belgije za 26.11. bez obzira kaj se prek nekih avio kompanija može i dalje bukirati
  • Neron53
    2.3k
    Pokusajte izbjeci uzimanje aviona za Belgiju 26.11. ako ga vec nemate ili ako imate izbora uzeti neke druge pravce. Bez obzira sto svi prijevoznici jos uvijek bukiraju letove.
    I za svaki slucaj planirajte alternativne rute.
  • IvanS
    433
    Boban bi ovom trebal reci, "daj napadaj gol, mi smo Dinamo!"Xpert1992

Cekaj, jel Boban smije igracima govoriti ili je to ipak trenerov posao i Boban se ne bi smio petljati??

Dajte, dobili smo jucer i sad trazimo tko je loš i zašto...
    Uživajmo u rezultatu i x dobrih stvari kojih je stvarno bilo dosta.
  • pjetlić
    208
    Po svemu sto pise, Belgija je 26. gotovo sigurno out.

Za sad mi se Pariz (pa TGV) ili London (pa Eurostar) cine kao ok zamjene.

Cekam sluzbeno otkazivanje, al rekao bi da je to to.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    https://www.brussels-charleroi-airport.com/en/national-day-action-wednesday-26-november
    Službena obavijest pa vi vidite.
    Kak je @Neron rekao, planirajte alternative...
    Mi imamo let 26.11. i kontaktirao sam Wizz Air, za sada nemaju službenu obavijest, vjerojatno čekaju zadnji tren da izbjegnu refundiranja...
    Osobno mislim da će let biti otkazan.
  • din
    1.1k
    Wizz air vam neće odgovoriti vjerojatno 12-24h prije leta da je otkazan, cura radi za jednu aviokompaniju i dobili su službeni dopis da je štrajk 26.11. na svim aerodromima u Brusselu.
  • Efes Pilsen
    13.8k
    WizzAir je vjerojatno najnepouzdanija avio kompanija koju sam ikad bukirao jer poletio nisam, a nakon toga ih vise nisam ni bukirao.
    Znaci dan prije stigne SMS da je let otkaxan, za 5 minuta mi salju drugi da je greska da ce leta bit. Za svaki slucaj zovem sluzbu za korisnike lik mi kaze bit ce sigurno to je greska sustava. Odem na aerodrom, caca sa autom 2 sata vozi na dolazni aerodrom i onda tamo otkazu let. Jebo sam im sve po spisku. Vratili novac jesu kroz 2 tjedna ali bez ikakve kompenzacije. Smece od kompanije.
  • Masto
    440
    Otvaraj temu lille
  • jedan u nizu
    16.3k
    Nama je Flicbo otkazao za srijedu. Ryanair nije nista slao jos, ali po svemu sto smo nasli, i culi od ljudi povezanih sa aviokompanijama/aerodromima, da ce to biti otkazano, i da nece biti preusmjereno na drugi aerodrom.
    Te lowbudget aviokompanije nemaju ugovore sa drugim aerodromima i tesko im je to prebacivati pa ti samo otkazu.

Nismo cekali sluzbeni mail Ryanaira, pa smo odmah uzeli alternativni let dok jos nije poskupilo na basnoslovne iznose.
  • Mihael2305
    831
    Ma ja mislim da ću zatražit povrat novaca i uzet si flixbus do lillea, 90e, 2 predsjedanja. I mirna Bosna, ovo dok dobim obavijest u zadnji tren da mi je otkazan let...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.