• K3p
    363
    Pa dinamo će ponuditi 3 i 15 % od iduće prodaje što je vrlo vjerojatno veći iznos od ovih 5, karikiram. Da si pročitao cijelu temu znao bi da dogovor ide u tom smjeru i sve strane su time više manje zadovoljne.
  • Masto
    439
    Uvaljat kulenovica nekome i za te pare dovest jagušića
  • Zagi
    13.1k
    Zato sam i napisao da pretpostavimo da su bonusi podjenaki.
    Tih 15% je bonus.

Ako priču narihtamo tako da je dinamova ponuda zapravo bolja, onda nema baš nekakve rasprave , ne?
    Mali hoće nama, Slaven ga želi prodati nama, ostaje samo definirati datum slikanja u plavom salonu...

Samo kaj vjerojatno nije tak.
  • Carrasco
    6.5k
    Ma jebeš Jagušića, nek smo mi dali 3 milje za Villara koji ima 28 godina i praktički 5 za Galešića.
  • Efes Pilsen
    13.8k
    Ne razumijem ovaj komentar. Znaci Dinamo dogovori sve uvjete sa Slavenom i mali ne zeli doci, problem nije novac ni njemu ni Slavenu. I onda ti sletis kao ogorcena kuja i pises kao da je novac problem ili kao da ga Dinamo ne zeli.
    Dajte ono
  • Carrasco
    6.5k
    a o cemu ti? Pisem za trenutnu situaciju gdje je kao problem sad dat 4,5 milijuna, a za ovu dvojicu smo dali
  • telekineza
    118

Da je njemu do novaca dosao bi on u Dinamo na ljeto. Ocito je jedan od rijetkih normalnih nogometasa koji je svjestan svojih limita i zna gdje i kako ce brzo napredovati.
    Ako se ne varam slicne su price ovdje na forumu bile i u ljeto u stilu ako ne vjeruje u sebe, nije dovoljno ni dobar i onda ga takvog ni ne trebamo i isto se predvidalo da nece biti nista od njega ove godine jer je odbio Dinamo. Na kraju mu je to ispala najbolja moguca odluka koju je napravio. Zato sam siguran da nece niti sad on juriti za parama nego za planom i najboljim mogucim razvojem. A to onda ako ne odabere Dinamo ako Slaven prihvati ponudu nije njegova krivica i ne treba se nasladivati i cekati da propadne nego se zapitati zasto je za daljni razvoj izabrao neki random klub, a ne onaj za koji navija ili ako i ne navija barem mu je drag.

Cinjenica je da Dinamo od kad je krenuo uzlet u europskim natjecanjima i od kad se zaostrila konkurencija jako slabo afirmira mlade igrace, dok npr. drugi klubovi u hnl-u to rade bolje nego prije i imaju isti rezultatski ucinak ili bolji. Treba vidjeti gdje se grijesi i kako to popraviti kako bi opet postali pozeljna destinacija za top mlade talente koji vidimo da nas ocito izbjegavaju. Sigurno neki balans postoji kako biti rezultatski uspjesan i promovirati 2-3 igraca godisnje.

S time, da je meni draza ova opcija da nikog ne promoviramo, ali rezultatski rasturamo, ali onda niti ne placem i ne zazivam propast mladih igraca kad nas odbiju jer je Dinamo jedini pravilan put.
  • jakov1
    1.2k
    Sada sve ide warp pogonom naprijedOmake

Ma ide k. Decko jednom mjesecno zabije golcinu i onda znalcima vrijedi 10 milijuna, a onda tri utakmice igra kao Stojkovic kod nas (dobro, a bez ucinka), ali znalci mu ne spuste vrijednost jer nogomet prate preko sazetaka pa za njegovu igru kad nema gola ne mogu ni saznati.

Decko je brutalan, ali ako netko misli da on moze na individualni doprinos pomoci Dinamu vise nego sto su mogli Petkovic, Pjaca, Baturina ili Sucic, taj bolje da ni ne prati nogomet.
  • vjeko1701
    20.7k
    Pisem za trenutnu situaciju gdje je kao problem sad dat 4,5 milijunaCarrasco

Di? Po kome? Odkud to sad? Odkud cifra i odkud da je problem?
  • Dzoni
    2.9k
    Bolje je dat i 4, 5 mil za odličnog igrača nego platit 4, 5 šrot igrača po 1mil.
  • Orc123
    13.8k
    Tak smo govorili i za Galesica, Nevistica i za Sutala, Villara....treba vidjet i za Belju kako ce zavrsiti......

Novac nije garancija uspjeha.
    Inace, i ja se nadam da ce Jagusic zavrsiti kod nas.
  • Zagi
    13.1k
    14 utakmica, 9 g-a kontribucija, 20 godina.
    Jedno mjesečno....
    Svašta počitat.
  • Sibirski plavac
    7.3k
    Ima li istine u ovim medijskim pričama o Guliashviliju ili je opet novinarsko nagađanje?
  • Efes Pilsen
    13.8k
    s obzirom sta su ljudi koji prate Premijer ligu pisali meni se to cini kao klasicno dizanje cijene pred prodaju.
    Ne znam zast bi nasi gledali igraca koji se pokazuje kao one season wonder.
  • Infinity
    20.4k
    Prije ce nam se isplatiti 10m za Fruka i 6m za Jagusica, nego 500.000 za Guliashvilija. On je svoje odigrao prosle sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.