• dBK
    334
    Čestitke i želim puno uspjeha!
  • Dino
    4.7k

Čestitam stari! Puno sreće i novih članova ti (nam) želim!
  • skener
    6.7k
    Kada klub bude tražio kriterije za pravo prvokupa godišnjih za Kranjču neka prvo pogleda tko je od godišnjaka danas bio na tekmi.
    Ti ljudi su definitivno zaslužili svoju godišnju
  • fakin
    2.1k
    Odavno je receno da ce svi moci kupiti godisnju za Kranjcu nebitno na koliko utakmica na Maksimiru bili
  • NB86
    17.3k
    Ne znam zasto jer sam bio na hrpu utakmica u gadnim uvjetima al ovo danas mi je bas grdo bilo, svaka cast ljudima na zapadu koji su ostali
  • Kumerle
    1.9k

Receno je na clanskom danu da ce se gledat dolsznost ove sezone i da ce to pravovremeno sve objavit. Mozda sam krivo cuo ako se eventualno radilo o Maksimiru.
  • criticus
    5.3k
    Piva je bila malčice prehladna...
  • NerminB
    364
    Svaka cast svakom ko je dosao danas jos jednom, to je ljubav.
  • Zoran
    357
    Meni je jucer jos dobro bilo kakvih je sve utakmica bilo. Najgore su mi one po lošem vremenu, još ako su usred tjedna u 9 sati navecer pa zavrsi u 11. Ovak sam vec u 7 bil doma na toplom.
  • znajdatevolimja
    1.8k

Misli se samo na vlasnike godišnjih ulaznica ili na sve? Pretpostavljam da je moguće pratiti dolaznost i ljudi koji nisu vlasnici godišnjih.
  • fakin
    2.1k
    krivo si čuo. neće se ništa gledati ove sezone. rekao je nauković to u podcastu. počet će se dolaznost gledati tek kad se prebacimo na kranjču pa za godišnje idućih sezona.
  • Carrasco
    6.6k
    Od 1.12 počinje učlanjivanje za novu godinu
  • NerminB
    364
    Oznaceno mi je na profilu da automatski produlji clanstvo/prijatelj kluba pri isteku odnosno 31.12., da li ce br clanske iskaznice ostati isti? I da li ce prepoznat broj bankovnog racuna za obnovu?
  • Papastrumf
    20.2k

Moras dodati karticu. Imas na profilu izbornik s lijeve strane.
    Broj clanske se mijenja svake godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.