• Dinaminjo
    1.8k

Exactly.

Bakrar je dobio 1 loptu Misica, Beljo prebrzu Hoxhe
  • ElDorado
    7.5k
    Morao je biti na onoj lopti Mikica u 5 m
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Ne znam šta ste se našeg najboljeg napadača svi dohvatili. On nikad nije bio rudar nego igrač 16 kojeg smo prizivali. Par puta na pravom mjestu i prvoj stativi dodavanje loše . Belju treba par golova i podrška. Ništa drugo
  • Crni86
    17.2k
    Kriminalna tekma špici,austrijanac

Apsolutno se slazem. A to dovoljno govori kak nam je odigrala veza danas i koliko je kreirala.

A vjerujem da ddb osjeca i pritisak ovih 5 milijuna na sebi kao najveci transfer. Pa onda kad te stavi jos trener na 3:0 i to sa ekipom koja je zadovoljna a ti se zelis dokazat naravno da pizdis.

Po meni ak je vec krenuo sa klupe, nije ga ni trebao stavljat kad imas 3:0. Odmori ga za cetvrtak i nek igra kule danas.
  • hardek
    7.4k
    Ja se nadam da će ovo Kovi otvoriti oči i da neće gledati kao lako riješenu utakmicu. Činjenica da su Beljo i Kule nestali s lica zemlje i sada Bakrar koji je bio u top formi jasno pokazuju na totalno nepostojanje međulinijskih igrača. Dovoljno je pogledati teren kad smo mi u posjedu, između napadača i 3 vezna krater od 30 metara praznog prostora
  • ElDorado
    7.5k
    baš to primjetih danas na stadionu. Rupa u sredini kad je flaster na Mišiću, rupa do napadaca dok se Zajc nije poceo jace dizati gore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.