• rokikaciga
    7.3k
    Prva lekcija: sarkazam je puno teze predociti tekstualnim putem u odnosu na usmeni ilitiga fejs tu fejs
  • jakov1
    1.2k
    Kakvom drugu, pa to je Kova 1/1, Bandicev kompic. Kao da se drugovi bave ikakvim konkretnim poslom.

Ali ajde, s krovom izgleda malo bolje, jos nabace neke lampice i ukrase i po mraku vise nece izgledat kao svinjac.
  • Nolifer
    13.3k

Sudeći po Adventskim kućicama, Grinch je stigao u Zagreb
  • mali M
    9k
    Ma grozne su.. sad gledam baš, reko ajde neću komentirat dok ne vidim to i s krovekom i sve... ma daj... baš se sramotimo, one prošle bijele su bila baš odlične, ovo je kriminalno loše.
    Inače, zanima me izvještaj troškova grada Zagreba za ovu godinu.. toliko se busalo kolko je Zagreb smanjio troškove od kad su preuzeli vlast, a nisu radili nikakav kapitalni projekt godinama.. sad se stvarno nešto i radilo pa me zanima dal će zaključiti na kraju ove godine da se ipak nešto novaca i potroši kada se nešto radi.. kakvi licemjeri..
  • Masto
    437
    ocel se kucice ukrašavat ne mogu vjerovat da ce ih tako ostavit
  • mali M
    9k
    ma pa ukrasit će ih svatko tko je dobio najam sam, to je logika.. neće im grad ukrašavat..
  • Nolifer
    13.3k

Buju sa orašarima :rofl:
  • NORTE
    21.2k
    Proširenje sjevernog kolnika Slavonske kod Vjesnika
    • gradnja novih dviju traka, ukidanje lijevih skretanja i promjena semaforskih ciklusa
    • zeleno za smjer istok-zapad produljit će se s 30 na 80 sekundi, a semaforski ciklus na 120 sekundi
    • cilj je dosegnuti protočnost od 20 tisuća vozila (2/3 prometa prije požara) kažu iz Grad Zagreb
    • radit će se 7-10 dana

• jedan u nizu
    16.3k
    Super, barem za takve zahvate ne treba cekati neke lokacijske, gradevinske dozvole ili nešto.
    Steta lijevih skretaca ali ovo bi trebalo istok-zapad promet vratiti u normalu.

I barem ce biti prometno rijesenje dok budu rusili vijesnik.
  • Sajla
    15k
    to bi značilo da će se u smjeru zapada ići po sjevernom kolniku Slavonske, a u smjeru istoka će otvoriti podvožnjak ili on ostaje zatvoren?
    da budem iskren, nisam ni pokušao voziti u blizini Vjesnika pa nemam pojma kako je trenutno, ako se ne varam od Selske do Vrbika je zatvoreno?
  • The Undertaker
    9.2k
    Ukratko, smanjiti će zeleni otok i sjeverni kolnik prema Savskoj proširiti na 4 trake ( dvije za istok i dvije za zapad).
  • Sajla
    15k
    shvatio sam taj dio, ali nisam u ovome što je citirano primjetio da izričito piše da će se po tom dijelu voziti dvosmjerno. ima smisla, ali nije napisano :)
    nego, koliko će stabala biti zbog toga srušeno i tko će se za njih vezati zbog toga? ;)
  • db-izbjeglica
    19.2k
    Sudeći po Adventskim kućicama, Grinch je stigao u ZagrebNolifer

totalno u skladu sa vrijednostima gradske vlasti!

to su ljudi koji mrze ljepotu, estetiku i toplinu... od njih dolazi i užasna arhitektura za koju onda sve oko sebe moraju uvjeravati da je lijepa. tako je remekdjelo arhitekture nekakav hladni neukrašeni kubus sa staklenom fasadom, tako je i kontejner primjeren za božićni ugođaj. mislim, o čemu mi pričamo, ne vole čak ni lijepe žene...

al ono, barem imamo nekakva događanja za božić... vidim da se po njemačkoj otkazuju božićni sajmovi i događanja, a recimo u hamburgu su muslimani imali prosvjed?! smeta i vrijeđa ih božić u javnom prostoru!?
  • NitkoBitan
    33.2k
    U ovom gradu se ni snijeg ne zeli zadrzat...
  • shameless86
    1.1k
    milan ga gore jede..pa ne stigne napadat kak spada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention