• Mr Anderson
    15.6k
    Ako mi Jagusica ne dovedemo, to ce bit katastrofa nad katastrofama !Žan

Je, ako ga ne dovedemo, treba sve potjerati, od oružara do Bobana.
  • vjeko1701
    21.3k
    Sta ti nije jasno?Žan

Tko ti je bio učitelj kada se u drugom osnovne učio pojam "katastrofa". Ostat će vječni misterij.
  • Zagi
    13.5k
    Katastrofa ne ali ozbiljan propust sigurno.
    Super je popuniti upražnjenu poziciju nekim Mckennom ali ne skupiti najbolje mlade domicilne pokemone je put prema dolje.
  • Žan
    738
    Slušaj, dečko, to što imaš gore d iznad slike ne znači da si pametan niti da možeš pametovati. Za nekoga tko je bio sedam godina kod nas i koga smo mogli kapariti za šaku novaca prošli prijelazni rok je katastrofa.
  • austrijanac
    8.7k
    Lik je odbio prelazak jer je konkurencija bila prevelika i htio se još jednu godinu razvijat u Belupu.

Trenutno i sam želi doć, ali nebi bilo ništa čudno da mi ne želimo iskeširat 3 milje i 30% od iduće prodaje.

Nemojte stvarat narativ kao da nismo pokušali/nećemo još pokušat.

Nakraju, sigurno nije katastrofa ako ne dođe. Ni prvi ni zadnji.
  • vjeko1701
    21.3k
    Dečko? O, dižemo se na stražnje noge. Smiri ton i prestani izjavljivati gluposti.
  • Žan
    738
    Ma nemoj mi spiku tu prodavat da me ti poklapas sa svojim tezama, jaja su se davno prestala online prodavat.
  • vjeko1701
    21.3k
    Zadnje upozorenje. Znam, malo su ti osjećaji povrijeđeni kaj te netko prozvao za glupavu hiperbolu. Preživjet ćeš.
  • Žan
    738
    znam ko bi s tom spikom jedini bio povrijeden i to jako.
  • vjeko1701
    21.3k
    Ne znam, tko? Bit će katastrofa ako ne odgovoriš.
  • Žan
    738
    Zavezes gubicu i nastavis gledat svoja posla, ako si pametan...
  • vjeko1701
    21.3k
    Ili kaj? Nastavi.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Jagušić nije htio očito kod nas ovo ljeto i okej, to je to. Važno je ubuduće ono kaj smo puno puta ovdje pričali, kada postoji neki HNL talent uzeti ga na vrijeme. Onog trenutka kada se svekoliko pučanstvo uvjeri da je XY igrač za Dinamo jer je zabio 10+ golova i po svim naslovnicama je, tada nam je već preskup.

Npr sada ako se prati Matković, treba ga odmah dogovorit i riskirat. Ako ćemo čekat godinu i pol dok on zabije 20 golova i sve nas uvjeri da može u Dinamo tada će koštat 5 milja i nebumo ga mogli dovest.
  • crophantom
    2.6k
    a kaj ak on nije htio kod nas prošli prijelazni rok? Mislim postoji ta opcija vjerojatno...
  • Žan
    738
    Decec budi pametan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.