• vjeko1701
    20.6k
    Ako mi Jagusica ne dovedemo, to ce bit katastrofa nad katastrofama !Žan

Kako volim ovakve i slične izjave. Onda se čudimo kad novinari deru po sramotama, katastrofama, posnućima, šokovima i svim ostalim sličnim pojmovima kad pišu o Dinamu.
  • hardek
    7.4k
    Nekako mi se čini da je prošao voz s Jagušićem. Ne kužim da se nije moglo dogovorit ako je postojao interes s obje strane da ga se otkupi i ostavi na posudbi tamo. Zašto je on to odbio ne ide mi u glavu
  • Žan
    734
    Sta ti nije jasno?
  • Mr Anderson
    15.1k
    Ako mi Jagusica ne dovedemo, to ce bit katastrofa nad katastrofama !Žan

Je, ako ga ne dovedemo, treba sve potjerati, od oružara do Bobana.
  • vjeko1701
    20.6k
    Sta ti nije jasno?Žan

Tko ti je bio učitelj kada se u drugom osnovne učio pojam "katastrofa". Ostat će vječni misterij.
  • Zagi
    13k
    Katastrofa ne ali ozbiljan propust sigurno.
    Super je popuniti upražnjenu poziciju nekim Mckennom ali ne skupiti najbolje mlade domicilne pokemone je put prema dolje.
  • Žan
    734
    Slušaj, dečko, to što imaš gore d iznad slike ne znači da si pametan niti da možeš pametovati. Za nekoga tko je bio sedam godina kod nas i koga smo mogli kapariti za šaku novaca prošli prijelazni rok je katastrofa.
  • austrijanac
    8.5k
    Lik je odbio prelazak jer je konkurencija bila prevelika i htio se još jednu godinu razvijat u Belupu.

Trenutno i sam želi doć, ali nebi bilo ništa čudno da mi ne želimo iskeširat 3 milje i 30% od iduće prodaje.

Nemojte stvarat narativ kao da nismo pokušali/nećemo još pokušat.

Nakraju, sigurno nije katastrofa ako ne dođe. Ni prvi ni zadnji.
  • vjeko1701
    20.6k
    Dečko? O, dižemo se na stražnje noge. Smiri ton i prestani izjavljivati gluposti.
  • Žan
    734
    Ma nemoj mi spiku tu prodavat da me ti poklapas sa svojim tezama, jaja su se davno prestala online prodavat.
  • vjeko1701
    20.6k
    Zadnje upozorenje. Znam, malo su ti osjećaji povrijeđeni kaj te netko prozvao za glupavu hiperbolu. Preživjet ćeš.
  • Žan
    734
    znam ko bi s tom spikom jedini bio povrijeden i to jako.
  • vjeko1701
    20.6k
    Ne znam, tko? Bit će katastrofa ako ne odgovoriš.
  • Žan
    734
    Zavezes gubicu i nastavis gledat svoja posla, ako si pametan...
  • vjeko1701
    20.6k
    Ili kaj? Nastavi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.