• Sibirski plavac
    7.3k
    Kakav igralec :fire:
  • znajdatevolimja
    1.8k
    Pereza Vinlofa.Navijač Dinama

Dečko ima 19 godina, prošao je Bayernovu školu nogometa i odigrao standardnu sezonu u trećeplasiranoj momčadi austrijskog prvenstva. Bruni Godi je najveći klub prije Dinama bila Rijeka za koju je odigrao 53 utakmice.

Perez Vinlof može još jako puno napredovati prilikom čega mu cijena može rapidno narasti.

Ako Perez Vinlof i izgleda malo lošije od Gode (s čime se ne slažem jer po meni Goda prema naprijed izgleda smiješno, ali ne moram biti u pravu) po meni to treba istrpiti kako bi dečko skupljao iskustvo i napredovao. Goda puno dalje od Dinama neće stići te po meni treba biti isključivo zamjenski lijevi bek koji je kod nas doveden besplatno.
  • Mihael2305
    774
    Mrcina od igrača, imenjak bi mi bio najdraži igrač da je zabio onaj zicer protiv Malmoa.

Zasigurno bolji od Villara i Galešića, al od Gode teško.
    Nadam se da će nakon zimskog predaha dati jos barem duplo više kao i Neva za osvajanje titule
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.