Mislim da se nitko nije "nabrijao" na ništa. Rekao bih da je svima jasno kako je veoma upitno je li Solskjaer pravi čovjek za ovaj posao. Samo je zanimljivo da je u obje ovosezonske utakmice LP odradio taktički jako dobar posao dok u utakmicama Premiershipa izgleda kao amater. No ionako će uskoro biti bivši pa na pitanje je li on ili nije bio pravi čovjek za ovu poziciju, nećemo dobiti odgovor. — xavier
Nece covid al oce arsenal i bacit ih na 15.mjesto,malo ste se vi unitedovci s foruma previse nabrijali nakon leipziga — vafenss
a sad je jači za 3 pojačanja — NORTE
Kako su "pojačanja" 3 igrača od kojih niti jedan za sad nije u prvoj postavi? — xavier
Da je Cavani u ovom trenutku baš "super špica", onda ne bi bio slobodan igrač sve do zadnjeg dana prijelaznog roka. Jedini klub s kojim se ozbiljno povezivao, bila je Benfica, ali na kraju je taj posao propao jer su Portugalci ostali šokirani iznosom koji je Edison tražio za svoj ugovor.
VDB nije loš igrač, dapače, meni se jako sviđa, ali on nije krilo, a nije bome ni zadnji vezni. Ok, sad imaš super rotaciju i odlično si pokriven na M/AM, ali da je takav profil bio prva potreba pored Brune i Pogbe, sigurno nije. Kažem ponovo, meni je drago što je došao, ali klubu je više trebao recimo pravi defanzivni vezni i recimo desno krilo. Iako Ole u zadnje vrijeme čak ide prema fomacijama bez krila gdje onda opet problem radi činjenica da je Wan-Bissaka odličan defanzivac, ali napadački je još daleko od top igrača. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.