• Droljo
    23.3k
    Bacili smo lagani monitoring...
  • rokikaciga
    8k
    Boban i Dabac vec mjesecima

anthony-adams-rubbing-hands-together-spice-adams.gif
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    lud si čovjek :lol: popravi mi dan kralju. Oplakah:rofl:
  • Thor
    1.6k
    nista betis, nista bolonjez... samo dinamoooo monitoring @rokikaciga
    :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Ozlijedio se ovaj treći golman Girone (Ukrajinac) i sada je frka tko će uskočiti jer Girona ima kup utakmicu 3.12. I zbog Livija i zbog nas se nadam da ne će sve oć u pm zbog jedne utakmice
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Nek se i on "ozljedi", nek vode juniora.
  • Jos-Optimus
    8.2k
    ne kuzim sto se bojis, pa nije Livi debil, nece braniti
  • Sajla
    15.6k
    imaju 2 golmana u B momčadi, imaju juniore. sigurno neće povlačiti igrača iz polja da im brani. ako je Livi odlučio da neće braniti tamo, onda je to završena priča.
  • Haza
    11.3k
    Znam da zvuči nevjerojatno, ali Dinamo planira dovesti Paula Tabinasa, desnog beka Vukovara.
  • Dinamovapriča
    625
    Zanimljivo, sigurno u klubu znaju zašto. Jel ima kakvih ostalih novosti, za ulazne transfere?
  • Masto
    538
    kako se čini on nije prvi desni bek u vukovaru, il je to da se poboljša postotak reprezentativaca
  • austrijanac
    8.7k
    Capellas želja.
  • OsamŠest
    6.4k
    Znam da zvuči nevjerojatno, ali Dinamo planira dovesti Paula Tabinasa, desnog beka Vukovara.Haza

Možda nije tako čudno ako znamo da je Capellas radio s njim na Filipinima.. To se kuha od prije par mjeseci.
  • Haza
    11.3k
    Jagušića ćemo teško dovesti, njega na mladoj repki prati gro klubova, sad ga gledala protiv Mađarske Slavia Prag, a onaj klub iz Njemačke koji ga prati je Bayer Leverkusen.
    Jedino olakotno za nas je da igrač želi kod nas, sve ostalo nam više ne ide u prilog.
    Tabinas je prvi bek Vukovara, nije igrao zadnje tekme zbog ozljede ruke.
    Tata Jakirović je bio u klubu na temu budućnosti malog Leona, obećano mu je da će biti projekt kluba, šta god to značilo.
    Mikić će dobiti priliku u narednih par tekmi, to je kao odlučeno, ali mislim da smo malog ubili sa svim ovim događajima, skidam mu kapu ako uspije odigrati korektno.
  • Omake
    14k
    dobar low risk high reward bet. Djelovao je jako zanimljivo do ozljede.

Edit za Jagušića, nadam se da će izbjeći Bayer jer je prošlosti sjebao neke naše talente
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.