• vjeko1701
    20.5k
    Žalit ćemo za prvim potom sve mi se činijedan u nizu

Pa nije da još ima šanse? Ruku na srce, Njemačka još stigne i ispasti ako danas izgube od Slovačke.
  • db-izbjeglica
    19.1k
    može meni netko objasniti fenomen belgije i njihovog položaja na ovim ljestvicama pomoću kojih se određuju nositeljstva na velikim natjecanjima? :lol:

znači, ljudi nikad ništa ne osvoje, nisu baš ni u nekakvim završnicama, praktički ih nema nigdje, a uvijek, na apsolutno svakom ždrijebu su nositelji, kako?

imaju lošiji skor od nas u ovim kvalifikacijama
    u zadnjem izdanju lige nacija su ispali u skupini, hrvatska igrala četvrtfinale i ispala na penale.
    na zadnjem euru su osvojili 4 boda i ispali u 1/8 finala, mi ispali u skupni sa 2 boda - eto, jedan razlog
    u predzadnjem izdanju lige nacija ispali u skupini, hrvatska igrala (doslovno) finale i izgubila na penale
    na zadnjem SP-u doslovno ispali u skupini sa hrvatskom, a ta ista hrvatska na kraju osvojila broncu

suma summarum - belgija nositelj na SP, hrvatska ne!

još jednom pitam, kako? :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

Još godinama praktički stajali na prvom mjestu ili na drugom iza Brazila, a ono Francuska, Hrvatska, Engleska itd od europskih napravili više (sveukupno gledam od Euro 2016). Neka matematika očito postoji, ali fakat da ga jebeš želim vidjet taj izračun.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.