• Damir1986
    358
    Šta si poslao link stranice na kojoj ništa nije objavljeno šest dana, a u međuvremenu su odigrane dvije utakmice kao odgovor?
  • Zagreb1992
    2.8k
    Mogla bi Zona neki boks meč organizirati Dami i novi čovjek u PR-U ..Svi prihodi od ulaznice ide za dečke iz ZD podcasta haha
  • Mathiasovi Chageri
    6.9k
    Ne znam gdje bi ovo pripadalo osim možda ovdje, mora se priznati da je Celta jako dobro odradila gostovanje u Zagrebu na društvenim mrežama, a curi kapa dole za ovaj “prilog” o Zagrebu, jako zabavno odrađeno:

Volio bih možda od nas vidjeti na gostovanjima nešto više od par slika.
  • Dino
    4.7k
    Znam da vlada negativna, ali ovaj potez s druzenjem za starije od 65 godina je potez vrijedan svake hvale. Kolko je malo potrebno da se ljudima koji su godinama uz Dinamo sad u neko vrijeme kad se konacno u penziji mogu posvetit sebi i svojim hobijima uljepsa dan, a nekima koji nisu dosad uspjeli upoznat svoje idole ispuni zivotna zelja. Bas, bas top inicijativa :heart:
  • rioda
    11.5k
    Volio bih možda od nas vidjeti na gostovanjima nešto više od par slika.Mathiasovi Chageri

Pa ne objavi li se cijeli video presjek, od polaska do kraja utakmice?
  • Probirštift
    1.2k

Neka financiraju put @Krizy za gostovanja pa da napravi uvodni video kak bude tu za tekme od povijesti kluba i grada
    Barem bu svadbe uspio isfinancirat :lol:
  • Porculanka
    88
    Gde je kviz za Istru? ❓️
  • Bosskovitz
    19.5k

U aplikaciji?

EDIT: vjerojatno sam pogledao taman kad je pušten.
  • Porculanka
    88
    je, kasnil je danas. Tenks
  • Zagreb1992
    2.8k
    Kad su već išle objave za rođendan moglo se prisjetiti i pokojnog Kužea koji bi danas slavio rođendan
  • JJosip
    95
    Nisam siguran pripada li ovo ovaj temi, ali ako ne neka netko od moderatora premjesti na prikladno mjesto.

Naime, na zadnju utakmicu sam putovao iz Slavonije sam jer je ekipa već bila ranije u ZG pa mi se dosta toga motalo po glavi i razmišljao sam kako bi bilo dobro da postoji nekakav Dinamo radio ili da Dinamo uđe u suradnju s nekim da barem nekih 12h prije početka utakmice puštaju Dinamove pjesme jer ima masa putnika koja bi to koristila...sigurno jednostavnije nego prćkanje po mobu i traženje pjesama dok voziš. Nadam se da postoji takva nekakva ideja ili ako takvo nešto već postoji volio bih da netko podijeli informacije. Također nisam ni vidio da se oko ovoga vodila rasprava na forumu.
  • Pacho
    10.7k

Ima playlisti na YT
  • NVKOD
    8.8k
    Prije otprilike sedam mjeseci radio sam kratku analizu društvenih mreža četiri najpraćenija hrvatska kluba. Rekao bih da je ovo već postao mali serijal koji pratim još od sredine srpnja prošle godine. U današnje vrijeme društvene mreže igraju veliku ulogu u povezivanju navijača i informiranju javnosti.

Uspoređujući podatke s prošlom analizom, Dinamo je tada imao 1 451 500 pratitelja na najpopularnijim platformama — Facebooku, Instagramu, TikToku i X-u. S današnjim danom, 16. 11., stanje je sljedeće:

drus-mreze.png

U odnosu na prethodno razdoblje, Dinamo danas ima 1,43 % više pratitelja na Facebooku, 4,26 % više na Instagramu, 5,03 % više na TikToku i 2,81 % više na X-u. Jasan je trend rasta na Instagramu i TikToku, prvenstveno zato što mlađa publika sve više preferira te platforme u odnosu na Facebook i X.

Kroz navedene četiri platforme Dinamo prati gotovo 1,5 milijuna ljudi — točnije 1 495 100, što je porast od 3 % u odnosu na prošlu analizu. Drugim riječima, u sedam mjeseci Dinamo je dobio dodatnih 43 600 pratitelja.

Što se tiče ostalih klubova, Hajduk i Rijeka također bilježe najveći porast na Instagramu i TikToku. Hajduk je u međuvremenu dobio 20 900 novih pratitelja, a Rijeka 13 800, što predstavlja rast od 2,37 % za Hajduk te 5,53 % za Rijeku. Osijek se i dalje muči s rastom jer su u sedam mjeseci prikupili tek 2 971 pratitelja, odnosno ukupno povećanje od 1,52 %.

Koliko je Dinamo velik klub pokazuje i činjenica da ukupna suma pratitelja sva tri ostala kluba zajedno nije ni blizu Dinamovoj: oni imaju 1 365 834, dok Dinamo ima 1 495 100. To je razlika od gotovo 130 000 ljudi i to puno govori.

Sve ove brojke pokazuju koliki domet imaju Dinamove objave i koliki potencijal postoji za dodatno unapređenje marketinga i komunikacije na društvenim mrežama. Samo usporedbe radi, prvo stanje zabilježio sam 11. 7. 2024., kada je Dinamo imao “samo” 1 227 400 pratitelja. To znači porast od čak 267 700 ljudi u godinu i četiri mjeseca!
  • Thor
    1.4k
    Svaka cast na trudu i kapa do poda :clap: :clap: :pray: :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.