• jp23
    3.5k
    Evo zasto nikad ne iznosim nista insajdersko kaj znam, nevezano jel za ovak nekaj ili za Dinamo jer su svi drugi pametniji i upuceniji od tebe koji je poznanik sa zaposlenikom SI-a vec 10ak godina..rokikaciga

Niti sam rekao da sam pametniji niti da sam upućeniji, ali lijepo je znati da si poznanik sa zaposlenikom SI. I u mojoj firmi isto tako kada razvoj kasni drastično nakon dosta uloženog vremena se ide na foru "kasno smo krenuli" jer je puno lakše od "bacili smo nešto vremena u vjetar" i od "mislili smo da će bit lakše"
  • rokikaciga
    7k
    A nije ovo bila izlika vec izljev frustracije da je igrica za kurac najvecim dijelom zasluga Milesa Jacobsona i svojevrsno priznanje kad je igra zapravo krenula u developmen.

Puno glupih odluka je zbog Milesa koji se sad bazira na konzole. Recimo to kaj je space bar bio zadnjih 30 godina se vratilo nakon pritiska javnosti a to je iskljucivo odluka Milesa. Cak i to imam u privatnom razgovoru s doticnim gospodinom.

Mislim da je razlog zakaj su kasnije krenuli taj da je Miles mislio da ce bit lakse nego inace.

Pa sjecate se svi koji pratite da su screenshotovi za FM25 bili samo mockup sto znaci da nisu imali verziju niti koju mogu screenshotat za dev blog.
  • Crni86
    17.1k
    Citam vase postove ovdje i nisam mogo odoljet da ne skinem database 25/26 za fm24.

Sergi i Benacer ozlijedeni dugotrajno (sergi se vraca sad nakon prve reprezentativne pauze). I nazalost (vjerojatno drugacije nisu mogli slozit) smo u kvalifikacijama za konferencijsku ligu (kvale odradene uspjesno protiv hiberniansa i charleoia) umjesto u skupini EL, u ligi trenutacno 6/6.

Do prve reprezentativne pauze sve super, vidjet cemo sad ceka li me sudbina naseg kove nakon pauze :smile:
  • jp23
    3.5k
    To razumijem da.

Nažalost je tako da je velik dio tima (ako ne i sav) koji je radio dosad na prethodnim FM nastavcima tek kasno krenuo raditi na najnovijem, ali svakako im je u noge pucao onaj koji je rekao da će isti task biti, s proštenjem na izrazu, pičkin dim. Sad je li to bio Miles ili netko od inženjerskih seniora, svakako bi mi taj letio iste sekunde.

Prelazak sa jedne "tehnologije" gdje znaš kako svaki library radi, što se može a što ne, na potpuno drugu koja je "eto slična", zahtjeva gotovo sigurno skoro godinu dana prilagodbe samo za rad u istoj, a da ne spomenem koliko je još vremena potrebno za napraviti sve što si dosad imao na prethodnoj.

Al svakako su pokazali nevjerojatnu razinu neozbiljnosti s prelaskom na Unity i na "ma to je C#, to se lako prebaci" stavom. :sweat:
  • rokikaciga
    7k
    Evo odgovorno ti tvrdim da je to Miles i jedini razlog zakaj je jos uvijek zaposlenik tj voditeli Sports Interactiva je strelovit rast prihoda i igraca FMa zadnjih 10 godina. Covjek je teski debil, vise ljudi mi je potvrdilo da je covjek debil.

U sustini prebacivanje na Unity nije losa odluka jer je njihov inhouse engine naslijede Championship Managera i zastario je jos prije 15ak godina ako cemo iskreno.

Odluka da se to prakticki odradi u 10 mjeseci je katastrofalna. Niti u dodatnih 12 mjeseci nisu uspjeli stavit kvalitetan proizvod van.

S Unityjem mogu dodavati nove feature u updateu sto prije nije bilo bas moguce. Modderi mogu stavljati Stadium pack, prave slike igraca u 3d-u...puno su vece mogucnosti za community samo se mora to otkriti.
  • Omake
    13.3k
    onda im je ovaj transfer algoritam baš otisao u k
  • ivanlivno
    224

Jesam jesam, mislim da bi trebo sto prije oslobodit robotics facility, fokusirat se na sto vecu vojsku immortala stalkera i zealota. Koristit blink stalkera ako je dostupan tako da blinkas iza na sigurno stalkere s manjim HPom, i razvij ako ima onaj charge od zealota to ga drzi na distanci za stormove. Oslobodi desnu bazu ako mos, a od pocetka gradi photon canone masovno kada oslobodis one pylone, i kada oslobodis templars facility mos drzat po 2 high templara iza canona i bacis storm kad te napadne i cekas dolazak svoje vojske. Canoni bas pomazu pogotovo u pocetku. I naravno moras upgradeat u forgeu armor i napad.
  • Pacho
    10.7k

Bolje kolegu @Facke razumijem od ovoga
  • Kruno
    1.2k
    Ja bas igram fm od 2005 godine i uvijeknsam se veselio novome. Al evo sad nikako se naterati zavrsiti sezonu dodatno klikanje mi ubije zelju. A o sucelju mislim sve najgore.
  • Filip85
    1.2k
    Hvala, probat ću tako. Malo sam ispao iz ritma sa Prottosima, pošto su te misije usred Terranske kampanje.
  • ivanlivno
    224

Pretpostavljam da znaš A move? Selektiras cijelu vojsku, stisnes A i kliknes misem iza neprijateljske vojske i automatski pucaju najbolje mete, onda nakon tog ti mikromenađiraš stalkere. Protosi su zato najlaksi, A move rasa. Doduse bez high templara u tome jer posto nemaju napad oni krenu hodat prrma di si kliknuo mišem. E i da, ubaciš par archona, zapravo mozes cijelu vojsku od archona da on nema Void Rays.
  • Filip85
    1.2k
    Pretpostavljam da znaš A moveivanlivno

Naravno, gdje bi došli da klikamo, tj. "ciljamo", svaku protivničku jedinicu koju želimo napasti :sweat:

Meni su prottosi bili zako u prvom SC-u...oni reaveri...ajoj, sa deset njih pometeš sve u sekundi. Naravno, uz zračnu zaštitu od Scoutova.
  • Filip85
    1.2k
    @ivanlivno - čini mi se da sam džabe krečio i da si bio 100% u pravu da bez planetary fortressa nema kruha na Brutal težini u zadnjoj misiji. Izgleda da ću morati sve isponova... :/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.