• Droljo
    22.7k
    Tu završavamo sa managerom. Dugo sam i trajao.
    SumLjam da je debeli niko presudio jer je odmah išao na transfer listu i u rezerve. Ko ih jebe
  • LA BOMBA
    640
    Trebao bi kupiti Yaya Toureja iz nekog random kluba u kojem počinje u CM 01/02 (Luesenhoff database).

Ja sam imao veznu liniju Muntari - Yaya Toure - Modrić - Kranjčar i razbili smo sve u HNL. Napad Eduardo - Kerzhakov (još jedan jeftin mlad igrač kojeg možeš dovesti u Dinamo).

U obrani sam imao mladog Thiaga Silvu.
  • Filip85
    1.2k
    Danas se vratio igranju, nakon manjih problema završio prvu od zadnje tri misije na Char planeti - Gates of Hell. Nakon toga izabrao Shatter the Sky, što znači da Zergovi u zadnjoj neće imati zračne snage. Mala pauza da....popijem pivo....i onda nastavljam.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Ovaj FM bi kao trebao bit neki poprilično realan simulator, a sad je nakon SP Arsenal kupio Jagusica direkt iz Belupa za 20 milijuna i piše mu value 53 milijuna. Ne vidim u kojem paralelnom svemiru je to realno, još pričamo o nečemu što je udaljeno pola godine, ne sada da je prošlo 10 godina pa možeš reći svašta je moguće.
  • ivanlivno
    224
    što znači da Zergovi u zadnjoj neće imati zračne snage.Filip85

Definitivno bolja opcija, inace te brood lordovi satru
  • Dzoni
    2.8k

Znači nisam jedini koji ne može ništa dovest što valja u FMu bez dobrih 6mil eura
    Belupo me muze 6mil za Jagušića, 8 za Šivaleca, Loksa 4mil za Diopa
    Bahatiji gazde klubova u igrici nego irl
  • Filip85
    1.2k
    Jesi prešao mini kampanju sa protossima ? Ono gdje se Zeratul ukaže Raynoru ? Ja zapeo na Sinister Turn misiji, gdje Maar oživljava i vraća se uvijek jači i jači... :/
  • Omake
    13.3k
    Koliko Liga imaš na playable? Na prošlim verzijama je to jako utjecalo na transfere.
  • Filip B
    173
    Igram FC24 karijeru s Portsmouthom, u 26/27 sezoni sam u Premiershipu i igram protiv Cityja. U Cityju veznim redom upravlja ni manje ni vise - Bennacer

kaj ti je sudbina…
  • rokikaciga
    7k
    Evo jedna insajderska za FM, info od trenutnog zaposlenika Sports Interactiva.

Na FM25/26 su poceli raditi tek nakon zadnjeg patcha za FM2024. Znaci tek oko ozujka. A trebali su prebaciti sve na Unity do 9mj za alphu. Zato je sve tak bilo u kurcu.

Da su krenuli na vrijeme kak su najavili tamo oko 2021 igra bi bila skroz optimizirana i skroz igriva i definitivno bolja nego prosle godine. A ovako su na brzinu sklepali da je ajmo rec igrivo i pustili to van jer im je SEGA radila ogroman pritisak.
  • Dzoni
    2.8k

Negdje 15, 16 prvih liga i još ne znam kolko nižih liga
  • jedan u nizu
    16.3k

I svejedno su to odgodili za jos godinu dana, pa su imali ukupno godinu i pol za izbacivanje donekle igrive igre.

Isto tako, oni su oformili tim za novi Unity tamo 2020. godine, i sami su to rekli. Korona ih je zeznula, malo su usporili stim, ali su 2022. krenuli sve vise i vise raditi na prebacivanju na novi sustav.

Dakle 2 i pol godine ceprkanja po tome nesto malo, i godinu i pol ful, za ovo ....
  • rokikaciga
    7k
    Nije istina da su krenuli 2022 raditi ista za Unity. Krenuli su raditi tek nakon sta su izbacili FM24

Prototipovi dizajna su bili prezentirani prije FM24, ali development za FM25 je krenuo malo nakon sta je FM24 izbacen i u fulu su krenuli nakon zadnjeg patcha.
  • jp23
    3.5k
    Nije istina da su krenuli 2022 raditi ista za Unity. Krenuli su raditi tek nakon sta su izbacili FM24rokikaciga

Tražili su još početkom 2020te ljude sa iskustvom u Unityu, i od tad već lagano oformljavali tim ljudi koji mora na tome raditi. Da, ostatak tima nije krenuo vjerojatno do puno kasnije, ali nije baš da su tek u godinu i pol krenuli sklepat nešto tu, jer da je tako, vjeruj mi bilo bi još puno gore nego što je
  • rokikaciga
    7k
    Kazem ti da mi je zaposlenik Sports Interactive to napisao. Ta prica sa se 3-4 godine radilo na Unityju je bajka za javnost.

Evo zasto nikad ne iznosim nista insajdersko kaj znam, nevezano jel za ovak nekaj ili za Dinamo jer su svi drugi pametniji i upuceniji od tebe koji je poznanik sa zaposlenikom SI-a vec 10ak godina..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.