• Kreten
    167
    Pa za članstvo bi očekivao da ne trebam plaćati dinamo plus da gledam mlađe kateogrije
  • Kreten
    167
    Treba livestreamat i svaku utakmicu s tribine koja je ljudima po voljiPaggini

I ovo bi trebala biti mogućnost u slobodnom svijetu.
  • rokikaciga
    7k
    I da ti ga netko pusi dok slusas Bobana na clanskom danu?
  • JMastermind
    1.2k
    dobiješ udio vlasništva u najvećem klubu u povijesti Hrvatske. Ako ti to nije dovoljno, onda ovo sve skupa nije za tebe.
  • Kreten
    167
    A hvala Bogu, postoje Dinamovo i Plave noci gdje dolaze ljudi iz uprave, ali nažalost, između njih je 80 kornjača da slučajno ne postaviš pitanje nekome od njihPaggini

Ja sam u Samarkandu do kraja 3 mjeseca organizirajte plavu noć tamo i ja ću doći
  • Kreten
    167
    po mogućnosti tvoja mama
  • Paggini
    74.3k

Boli me kurac di si ti i kad, ovaj klub ne postoji za tebe jer si dao 20 eura, nego bi ti trebao biti ovdje za svoj klub.
  • Facke
    7k
    Ljudi male smirite emocije. Si sme trenutne nezadovolni kak ekipa zgleda na terenu. I tu si nosiju svoj del krivice. Trener, igraci, uprava. Ja se nadam da su to se resili. Definitivne pozdravljam Bobanov intervju za HRT i jucernasnje izjave. To je to koj ocekivam od Bobana. Da je on taj jak covek v klubu. Stal je iza trenera, dal mu je veter v leda i nadam se da bu Kova to dobre iskoristil. Kad sme te zandji put imeli? Ove ja ko navijac Dinama ocu. I stem sam zadovoljen. Ak bu otisle k vragu Boban bu preuzel odgovornost. Fala bogu da nema onaj cici mici od prosle sezone de su se si kao voleli a iza leda su se jebali non stop. I Maric , i treneri i igraci. A sad nakon stanke ideme razvaliti. Ak nebume onda se budu vlekli potezi.
  • crophantom
    2.4k
    moram priznati da ne razumijem ovu mentalnu akrobaciju...
    Članski dan je namijenjen članovima, po stoti put, ne navijacu Rijeke niti bilo kome drugome iz "zainteresirane javnosti"

Definicija press konferencije s druge strane:
    "Press konferencija je organizirani susret predstavnika određene institucije, organizacije ili osobe s novinarima, na kojem se iznose važne informacije, najave, stavovi ili odgovori na pitanja medija. Cilj press konferencije je omogućiti javnosti pravovremeno i jasno informiranje putem medija."

Tako da u samoj definiciji jedno je za javnost, drugo za clanove, ali i sam znas to
  • The Undertaker
    9.1k
    Kad je Livaja pjevao mrzim Dinamo u klubu onda to nije bilo privatno? Kaj god. Danas za javne osobe nema razlike da li je nešto privatno ili je za javnost. Sve do čega mediji mogu doći je javno, čast izuzecima. To znaju svi pa i Boban. Odlučio se za malo tvrđi rječnik vjerovatno želeći postići prijateljsku atmosferu i to je, ako se mene pita, i postigao. Bilo je vrlo ugodno, pristojno i kulturno.
    S obzirom na ovo gore, možda je malo pretjerao sa ovom izjavom prema novinarima (pederi) ali dogodi se...
  • Borovljanin
    388

Dobio bi uvid da si uzeo besplatnu kartu i došao na druženje.

Možda sam malo bahat, ali ne kužim ekipu koja piše "a zašto u Zagrebu, kaj je s nama koji ne možemo doći".

Pa klub je baziran u Zagrebu, stadion je tu, tu se trenira i tu se nalazi Uprava kluba. Nego di bi trebao biti članski dan? Di bi se članovi mogli podružiti s predsjednikom i Upravom?

Meni je fora taj koncept neformalnog druženja s članovima, ali izgleda da od tako nečeg ništa.
  • Crni86
    17.1k
    Volio bi vidjet da li bi dnovinari imali muda isto napravit na nekakvom dionicarskom sastanku pa da otkrivaju tehnicki poslovne tajne. Upravo to se jucer dogodilo….

Al sta ocekivat od najveceg sljama u hrvatskoj

Mislim da se puno previse raspravljalo o tim “negativnim” stvarima od jucer (makar za mene to uopce nije bilo negativno) i izgubilo se sve ono dobro i posebno sto se jucer dogodilo. Tesko vrijeme, ne dobar rezultat, a predsjednik otvoreno u dobroj atmosferi odgovara na pitanja. Ljudi zadovoljni. Nemojte da se to izbrise i nemojte dopustiti da te kvazi negativne stvari prevladaju (to se upravo dogada).

Ajmo pricat rade o svemu onome lijepom od jucer.
  • kajjaznam
    321
    meni je dovoljno to što sam član. Ne tražim ništa, a ti lijepo sa 1.1.2026. nemoj produžiti članstvo.
    Kaj bi ti htio. Dobiš za ročkas neš
  • ElDorado
    7.4k
    Za sve koji su jučer bili prisutni:

Da li se po Bobanovim odgovorima na Nevistića i na Livakovića i vama čini da je Livakovićev povratak skoro pa gotova stvar?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet