• Kujtim Shalla
    7.1k
    konačno i lijepih vijesti ovdje ,baš ono od srca vam čestitam. Brate svaka čast
  • jedan u nizu
    16.3k
    konačno i lijepih vijesti ovdje ,baš ono od srca vam čestitam. Brate svaka častKujtim Shalla

Čestitam. Baš lijepe vijesti. Sretan sam kad se netko skući.nemapredaje

Hvala hvala :D

Nije jos 100%, nisam htio coprati prije, ali mislim da sada kada su dozvole pocele dolaziti, da se malo toga moze izjaloviti. Ni sam nisam vjerovao skroz u nas birokratski aparat, ali evo vecina toga se odradila kako i treba, pa uskoro krece ono najbolnije, potpisivanje ''dozivotnog'' robovanja banci :grimace:
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    uvijek gledaj tako da nisi jedini,puno nas ima i svi smo još tu brate ,i onda naas napadaju kad nadrkani kenjami na zoni :rofl:
  • NerminB
    227
    Sretno. U takvom vremenu zivimo da je doci do vlastite nekretnine ko do skrivenog blaga. Da vas u zdravlju sve sluzi :grin:
  • Malesnica
    73
    Pozdrav, prodaje li netko 2 ulaznice(tribina) za thompsona u areni?
  • Dino
    4.6k

Stani u red! Ja sam prvi pitao :lol:
  • Malesnica
    73
    hahaha onda sam u redu
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Bok ekipa, nisam znao di da pitam, mislio sam cak na temu hedonizam, ali reko mozda bolje tu.
    Uglavnom, kakva iskustva ekipa ima s IQOSom, ako dobro koji uredaj kupiti ili mozda i bolje ako netko ima pa da se dogovorimo.
  • Dino
    4.6k

Bolje je pusit cigare ili jednostavno ne pusit. IQOS zgleda jednako gej ko i wiip i slicne stvari.

Sad za ozbiljno. Grijane cigare su navodno manje stetne od obicnih jer nema produkata izgaranja, ali problem je kaj nisu dovoljno dugo u upotrebi da bi se znale dugorocne posljedice jer i sama ta grijana temperatura je dovoljna da zagrije stetne tvari na temperaturu isparavanja. Ako si pusac, svako medicinske struke ce ti reci da je bolje ostati na obicnim cigaretama.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ma ne mogu, previse pusim i prejake cigarete. Iqos mi je cak legao kad sam probao par komada ali ne znam koji bi kupio ako bi kupovao.
  • NerminB
    227
    Presao na iqos sa ciljem da sto vise smanjim cigarete i nakon par mjeseci sam uspio. Sad dok cugam ispusim koju i to je to.

U globalu i iqos je sranje.
  • Dino
    4.6k

Razumijem da. A gle, mislim da ti je u tu jedino bitno trajanje baterije. Ostalo ti je većinski sve estetika.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Kakav imas? Jel radi sve ok? Jel prakticniji dugorocno onaj s olovkicom unutra ili onaj u komadu?
  • NerminB
    227
    taj u komadu sam imao i dosta krace je trajala cigara od npr ovog s olovkom, ocito razlika u cijeni nije bezveze.. ali radio je sve ok, bez problema. mozda glavni razlog sto sam prestao ga koristiti je zgaravica nakon nekog vremena, a i kad skontas koliko smrdi onaj uredjaj.. uzas. Pozitivna stvar razliciti okusi, onu sekuru sam najvise lanfao :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.