• Hnlovac
    3.8k
    "the word frajlica means onaaj..."
  • ivanlivno
    210
    .Sad zamisli da možda ovo ode van hrv medija u javnost kakvu bi sliku dao drugima.Zagreb1992

Misliš sliku u nogometni svijet koji je prepun arapskih diktatora koji su odgovorni za smrt tisuće nepalaca i indijaca na svojim gradilištima, prepun nogometasa koji su placali maloljetnicama i koji se droksaju. Oh ne što će oni mislit o Bobanovim riječima...
  • Thor
    1.4k
    Jutro. Mislim da smo ovaj clanski dan "prozvakali" i nekaj naucili i rekli si svima ko kaj i kak mislimo i Predsjednik je rekel nama, mi njemu i ostali clanovi NO.
    Iduce godine nadam se da bu bolja organizacija claskih dana i da bumo pricali viceve na racun ove godine kak smo bili nervozni bez veze jer smo u medjuvremenu osvojili prvenstvo,kvalificirali se najmanje EL i u novom prvenstvu smo prvi.
    Ajmo sad zbiti redove svi zajedno Predsjednik,Uprava,svlacionica,strucni stozer,mi na tribini...svi ko jedan i ostvariti to!
    Ako i bude koji trop,nebitno,bitan je krajnji ishod!

Daaaaaj mi samo pobjede... :heart: :strong: ajmooo dinamoooo
  • Droljo
    22.7k
    kulenovićev dvolični, bipolarni i folirantski stav,cibona

Ajde da se i sa tobom složim u nečemu... :wink:
  • ivanlivno
    210
    Što LGBT zajednica misli o ovom riječniku?Dinamosaurus

Apsolutno me briga što Alen Lesički misli o ovome
  • NKDZ86
    6.5k
    dobro jutro forumaški zgubidani :rofl:

toliko pitanja i sranja o kovi, a jučer svega 3 pitanja bila o njemu, jer je Zvone prije članskog dana sve objasnio, ko je htio skužit, skužio je.
    ko će bit u pravu, vrijeme će pokazati. jedva čekam sljedeću tekmu i reakciju igrača.
  • Mali dioničar
    18.5k
    Ako je sve korektno preneseno ne vidim što je tu protiv Dinama.

Svi se busaju da im je Dinamo na prvom mjestu ali vidimo svaki dan da to i nije tako.
    The Undertaker

Ako nešto uopće nije bilo namijenjeno prenošenju (jer da jest onda bi se za dogadjaj izdavale novinarske akreditacije), kako onda može biti KOREKTNO preneseno?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Činjenica je da vidim sad ujutro dosta da kruži kako je vrijeđao žene, muslimane, kućne ljubimce, novinare i kog sve ne i nekoliko ljudi me pitalo kaj je fakat to sve rekao, onda im moraš objašnjavat malo kontekst nekih izjava. Nebitno, PRovski meni kao laiku to izgleda kao teški kiks i ne će se moć popeglat puštanjem snimke na aplikaciji za nekoliko dana.
    Bez sad poklapanja tko je bio skužio je jer nije bitno u konačnici nas 300 koji su bili nego milijun ljudi danas koji ce to sve pročitat. A kaj se tiče novinara to jesu crvi no rat s njima nije nitko dobio. Sada pošto je Interliber preporučam Divljeg konja na tu tematiku
  • Dinamosaurus
    85
    vrijeđao žene, muslimane, kućne ljubimce, novinare i kog sve neTvrdica McTvrdi

Ovo je loše?
  • Mathiasovi Chageri
    6.9k
    Bobanov vokabular je uličarski bez rukavica, Mamićev vokabular je u sluzbi dominacije i vrijeđanja. Ovo što je Boban izjavio nije uvreda nego adresiranje činjeničnog stanja, da su novinari šugavi i pederi.ivanlivno

Ne treba raditi nikakve verbalne akrobacije da bi se Bobana prikazalo u boljem ili lošijem svjetlu. Poanta je jednostavna, činjenice i kritike se mogu izreći i bez vulgarnog ili uvredljivog vokabulara. To što je htio reći moglo se artikulirati na puno civiliziraniji način, a ovdje je upravo taj stil u javnosti nepotrebno zasjenio samu temu.

Nije problem što je adresirao situaciju, nego kako je to rekao. Daleko od toga da se ja ne slažem s njim, apsolutno se slažem, no isto tako se ne mogu otrgnuti dojmu da je to moglo biti izrečeno na efektniji i kulturniji način.
  • ivanlivno
    210
    Kad i di će izaći snimka?
  • Droljo
    22.7k
    da je to moglo biti izrečeno na efektniji i kulturniji način.Mathiasovi Chageri

Moglo je. Ali pitam te zašto? Sad smeta i psovka? Da se netko nebi uvrijedio ili nekome da se osjećajčić povredil bude. Kog boli kurac kako se čovjek izražava? Nit je u crkvi, nit je na sastanku sa čelnicima real madrida. Napokon se može sjedit svoji sa svojima i bit prirodan pa treba hitno i od toga radit problem.
    Ne ide ovo tebe direkt kolega, nego se dosta spominje pa da i ja nešto kažem na tu temu.
  • Papastrumf
    20.1k
    Ako je sve korektno preneseno ne vidim što je tu protiv Dinama.The Undertaker

Ako je ovo clanski dan na kojem vodstvo kluba odgovara svojim clanovima, odnosno vlasnicima kluba, zasto bi onda navijac Hajduka ili Rijeke morao znati sto se tamo prica?

Isto tako niti ja ne moram znati sto Ivan Bilic prica pred svojim dionicarima.

Zato manite se tih fora o korektnosti i slicno. Javnost je dobila intervju na dnevniku i Vecernjem listu, ovo je interna stvar vodstva i vlasnika kluba.

Kao sto sam bio napisao, nemam nista protiv da mi tu, kao navijaci dinama komentiramo nekakav odgovor na pitanje s clanskog dana, ali da clan kluba sjedi tamo i prenosi cjelokupnoj javnosti od rijeci do rijeci sto se prica je dno dna i ja cu, ako nece nitko drugi traziti sankcije za te clanove, a lako se moze saznati tko su.
  • vjeko1701
    20.5k
    Možeš me optužiti za puno toga, ali ne i nekritičko štovanje Bobana. No, onda me ispravi ako sam ja krivo shvatio jučerašnji događaj kao druženje vodećih ljudi kluba sa članovima u neformalnom tonu. On je tamo bio kao vodeći čovjek kluba ali ne pred javnosti već pred navijačima. Sve izrečeno je bilo izrečeno u tonu kao da priča sa frendovima ili poznanicima na kavi.

Kada i ako će se takav jezik koristiti na press konferencijama, javnoj televiziji ili preko bilo kojeg medija i u bio kojoj situaciji koja zahtjeva formalnost od jednog predsjednika, apsolutno ću se složiti.
  • The Undertaker
    9.1k
    Korektno u smislu točno i potpuno, bez vađenja iz konteksta. Govorim o ovom članku u SN.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet