• ElDorado
    7.3k
    Boban ne zna tko je balkan deda. Nedopustivo
  • The Undertaker
    9.1k
    Sad čitam članak u SN i sve je korektno preneseno. Nemamo se što buniti, to je ono što očekujemo od novinara.
  • Peškaman
    8.2k
    Puno ljudi ima pogrešno razumijevanje demokracije, svatko ima pravo na mišljenje i ideju nečega ali ljudi moraju razumiti da demokracija nije da njihovo mišljenje mora biti prihvaćeno.
    Drago mi je što je Zvone odbrusio ljudima koji skupljaju klikove na račun Dinama, pišu rekla-kazala članke, sve u svrhu nekakve samopromocije.
    Krivo mi je što nisam mogao biti u dvorani, prije svega zbog udaljenosti,nadam se da će se naći rješenje u budućnosti da i članovi koji su udaljeni od Zagreba budu dio članskog dana (online).
  • prefontaine
    5.1k
    Cijelu noć nisam mogao zaspati jer me kopka misao kako će Kovačević Villaru objasniti što znači riječ "frajlica".

Zamišljam situaciju s jutrošnjeg treninga: "Hi coach, could you explain to me what the word frajlica means?"
  • ElDorado
    7.3k
    SN su izgleda jako uvrijedjeni jer su info sa članskog dana nestali sa top vijesti.
  • rokikaciga
    7k
    A nisu morali prenositi
  • rokikaciga
    7k
    "Posao" clana Dinama je djelovati u svrhu i u cilju Dinama a ne Sportskih Novosti ili Germanijaka. Dinamo iznad svih?
  • The Undertaker
    9.1k
    Ako je sve korektno preneseno ne vidim što je tu protiv Dinama.

Svi se busaju da im je Dinamo na prvom mjestu ali vidimo svaki dan da to i nije tako.
  • Derby
    580
    To im je posao.The Undertaker

Moras uvijek kontru, ha?

Nisu dobili akreditacije i nisu bili tamo u ulozi novinara nego clana kluba. I to sto su radili je supacki, Boban ih je nazvao pravim imenom. Supci se ni ne potpisu na svoj clanak - to valjda dogovoljno govori koliko cijene sami sebe.

Zanimljivo kako se sad tu po internetu sere po Bobanu a jucer vam je svima bio na streljani i nije vas bilo za cuti. Znaci ovima koji trose svoje vrijeme na Dinamo, i dodu gdje god je Dinamo, je sve bilo u redu sa nacinom na koji Boban prica… ali ovima koji seru sa kauca to bas jako smeta.

Boban je jucer bio odlican, jak na jeziku, jak na svemu, predsjednik po mom gustu.
  • The Undertaker
    9.1k
    Uvijek sam kontra primitivizma, licemjerja i površnosti.
  • FelceAzzurro
    993
    Šteta što Krešica nije imao članski dan, to bi bio spektakl :lol:
  • vjeko1701
    20.5k
    Uvijek sam kontra primitivizma, licemjerja i površnosti.The Undertaker

Kako onda ikad možeš stati na stranu sportskih novinara?
  • ivanlivno
    210
    Čisto da se razumijemo, ovaj vokabular Bobana je strašan. Baš nedostojan predsjednika jednog “gospodskog” kluba kakvim se volimo nazivati. Štoviše, baš se takav vokabular spočitavao jednom bivšem čelniku Dinama.Mathiasovi Chageri

Bobanov vokabular je uličarski bez rukavica, Mamićev vokabular je u sluzbi dominacije i vrijeđanja. Ovo što je Boban izjavio nije uvreda nego adresiranje činjeničnog stanja, da su novinari šugavi i pederi.
  • nemapredaje
    6.5k

Prvo Kovačeviće netko mora prevesti sve ovo drugo, lako za frajlicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet