• Marley
    5.2k
    Gospodin Puhalo nije koristio vulgarne izraze u svom obraćanjuskener
    Nije ni Naukovic. Bas bezveze. Jbg Zvone je postavio visoko ljestvicu i sad... razocarana sam :roll:
  • NitkoBitan
    33k
    Ali samo da znate, novi stadion na Maksu će biti bijeli.mlinchica

Vise ne prepoznajem sarkazam na Zoni. Moliim?
  • pjetlić
    190
    forumaško zgubidanstvo se nastavlja.

Dal se mogao radit prijenos, mogao se. Dal je kraj svijeta kaj nije, nije.
    99% sam siguran da je lik pored mene pisao za nekoga, al sam tek kasnije, nakon skretanja pozornosti nekog od clanova kod postavljanja pitanja skuzio sta ovaj radi i da ima prijenosnu bateriju. Bili smo vec pri kraju pa nisam htio radit scenu, al dno dna.
    Bas me zanima da organizirate neki obiteljski rucak ili rostilj pa da netko od tamo prenosi svako slovo na facebook statuse jel bi mu rekli pa ok je, nekoga zanima.

Jos ne vjerujem da smo imali priliku tako neposredno pricati sa svima njima, da se na svako pitanje odgovorilo direktno i bez uvijanja i da vise od tri sata mogu tak proletit.

Nemrem docekat iducu godinu. Predlazem neku lokaciju bez signala.
  • Pulfer
    185
    Zajebancija jer je bio neki chat gpt render koji je bio bijel-sivi, pa je bila zajebancija na tu temu. Ne zna se kakav će bit stadion, al navodno su ozbiljni arhitekti izrazili interes za projekt
  • NitkoBitan
    33k
    Samo nek ga izgrade, mi cemo ga opiturat ako treba.
  • Pulfer
    185
    Sjajan članski dan, sjajan Boban i ostatak ekipe. Već je više ljudi napisalo, Boban neposredan, odgovarao na pitanja ko da je na pivi s ekipom. Bez rukavica, bez sustezanja na bilo koje pitanje.. a bilo je i par kretenskih. Nije presto odgovarat dok se sve ruke nisu spustile. Bošnir je htio i prekinut program, a Boban je tražio da se postave sva pitanja uživo. Ko je mogo mislit da ćemo moć imat ovakvu komunikaciju s klubom do nedavno.. Svaka čast svima zaslužnima za ovo.
  • Bogoljub
    61
    Covjek je dosao na druzenje s navijacima i pricao kao sto navijaci pricaju o Dinamu. Bez gledanja u svaki zarez, opusteno, prijateljski i s puno emocija. Natprosjecno inteligentan covjek s prakticki besprijekornom karijerom u svijetu punom prljavstine. Na svako pitanje bez diplomatskih sterilnih izjava, direkt, kako svatko od nas prica sa svojim prijateljima. Novinari nisu pozivani, akreditacije nisu dodijeljivane.

I onda par slina dode, zloupotrijebi clansku iskaznicu i privilegiju za koju su se izborile generacije i generacije navijaca kroz desetljeca… i radi transkript za svoju redakciju. Fuj klosari. Malo vam je i rekao kakve ste ljige. Da vas se izbaci iz clanstva blaga je kazna. Trebali ste poderani izac iz kina.

Jasno je ko je tu ispao seljacina.
  • pešća
    658
    Svi u Karlovac!

Jel se zna na kojoj tribini smo smješteni? Beton stajanje iza gola bi bila teška romantika. Dovoljan razlog da pobjegnem ranije sa posla.
  • Bogoljub
    61
    Slino novinarska kad bi znao sta je sve trebalo proc da bi ti dobio na pladnju ovako nesto da mozes resetat 3 i pol sata predsjednika kluba s 5 metara udaljenosti ne bi ti palo na pamet da ovo napravis.

Saznalo bi se ionako sta se pricalo, al koliko si ti onda poremecen i bolestan kad si sjedio tamo i pisao od rijeci do rijeci da imas za naslov stavit sta je Boban rekao za Villara. I sta je Boban rekao za Miskovica. Od toliko price.

Bolesnici poremeceni, nikad vam ne bi vise trebalo akreditaciju dat ni da pionire pratite, kamoli da krocite nogom u klub.
  • Špan
    84
    Jebote ne valja kad se niko iz kluba ne oglasi pa se ceka Zvone jer se eto kao skriva od rezultata i svojih odabira, jer su tu pojedini stručnjaci tako rekli ovdje. Sad ne valja kad se covjek obrati i odjebe ove pedercine od kluba i oko kluba. A malo je i reko. Ovo bi bila reakcija svih nas da smo u toj poziciji i još puta sto. Koji se k mora sve propitkivat….Uz Dinamo do groba a sa Zvonom po najveće ciljeve! :strong:
  • Ljubo
    208
    Ekipa ajmo malo smiriti histeriju koja traje na zoni zadnjih par dana i koja se opet danas malo po malo probijala povodom članskog dana. Zvone je odlučio stati iza trenera, iako sam osobno ne polažem previše nade u Kovačevića moram svejedno prihvatiti tu odluku i poduprijeti trenera jer je on trener mog kluba, najvećega u Hrvata, Dinama iz Zagreba. Nitko nije sretan sa trenutnim rezultatima i igrom te se oboje sa pravom kritizira jer ne liči trenutno na ništa, ali mi iz toga ne bi trebali raditi histeriju kakva je ovdje prisutna zadnjih par dana. Tu smo di jesmo i ne možemo ništa drugo nego navijati za svoj klub i stati iza njega i kada nam ne ide najbolje. Ako opet budemo kratki i ne uzmemo naslov ne očekujem ništa drugo osim preuzimanja odgovornosti glavnih ljudi, ali put do kraja sezone je još predugačak da bi se već sada krenuli zaletavati sa takvim idiotarijama.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    nije tu stvar kome se vjeruje, 5 pacijenata širi histeriju po Zoni nevezano uz to što se događa. Uvijek lupaju kontru i s ničim nisu zadovoljni, malo se pritaje kad ide dobro, a sad su došli na svoje. Obični šljam koji nikad ne ide na utakmicu, niti su članovi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet