• Hnlovac
    3.8k
    igrači odlaze, uprave prolaze, ostajemo samo Vuškovićev transfer od 11 milijuna eura i mi
  • The Undertaker
    9.1k
    platit ce porez na dobitNitkoBitan

Ne bi trebali, zbog prijenosa gubitka iz prošlih godina.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Mazu oci navijacima.NitkoBitan

Jebeš navijače, mažu oči pred vijećem, to je kazneno djelo
  • The Undertaker
    9.1k
    Pričalo se o financijskom izvještaju za 2024. Ono je odavno poznato.
    Minus će popeglati (barem veći dio) ali imaju problema sa cash flow-om, dužni su i bankama i dobavljačima.
  • Klenx
    9.3k
    Naš Hajduk je ljetos isto i otpisao potraživanja Hajduku za članarine, možda netko bolje upućeniji u financije može prokomentirati.

"Na nedjeljnoj skupštini odlučeno je da se Naš Hajduk odriče svih članarina pa će Hajduk na temelju toga ove godine proknjižiti 5.303.267 eura za uplate do 31. prosinca 2024. Također, udruga Naš Hajduk će se zadnjeg dana ove godine odreći svih članarina uplaćenih od 1. siječnja 2025. Također, Naš Hajduk je posudio klubu 317.046 eura koji su prikupljeni kroz akciju „Za sva vrimena“, taj iznos se neće tražiti natrag nego će se iskoristiti u budućoj dokapitalizaciji kluba, kad god ona bude provedena."

Znači uz sva proknjižavanja Vuškovića, ovaj otpis potraživanja koji će se valjda knjižiti onda kroz prihod, transfere Prpića i Uremovića oni će navući papirnato 5 milja eura "profita".

Kako se taj klub financira valjda nitko ne zna, ili za njih vrijedi da dug koji si napravio ne moraš vraćati.
  • NORTE
    21.1k
    Torcida radi jebene koreografije. I tu im nema ravnih na hrvatskoj sceni.Felip
    Zadnja utakmica Hajduga protiv Osijeka i proslava 75. rođendana grupe, jebena koreografija i tu im nema ravnih na hrvatskoj sceni, slikovito.
    5Vfx4IJ.jpeg

Ajde nemoj se više javljat po ovom pitanju jer trolaš za ban.
  • Crni86
    17k
    ovaj otpis potraživanja koji će se valjda knjižiti onda kroz prihodKlenx

Yup… sa strane hajduka to je otpis obveze Nasem Hajduku i knjizi se kao 5 milijuna eura prihoda, ali sa strane cash flowa taj novac je odavno potrosen. Dobit ce tu biti ali casha nece kao sto je netko u temi prije i napiso
  • Hnlovac
    3.8k
    torcida užasno koreografije dela, ono kaj Hajduk cupa da je Istok i više nego dobar pa mogu razviti koreo prek istoka što realno dobro izgleda

Kod nas bu to do otvorenja Kranjče nemoguće
  • NORTE
    21.1k
    1983. sprovod Bernarda Vukasa
    tM5z7nZ.jpeg
  • Derby
    562
    Čime je on zaslužio ulicu preko pola Jaruna?
  • BluePhone67
    5.4k
    Još mi je jasno zašto on ima ulicu, barem je rođen u Zagrebu i bio jedan od najvećih igrača u povijesti nogometa pa tako i Zagreba i Hrvatske. Mene zanima zašto u Zagrebu ulicu ima Luka Kaliterna, kakve on ima veze ?
  • The Undertaker
    9.1k
    Ima veze jer su to hrvatski igrači a Zagreb nije purgersko selo već glavni grad i melting pot Hrvatske (i svih Hrvata). Tako će jednog dana ulicu imati možda i Rakitić, Perišić, Tomislav Ivić, Poklepović itd...

Tako i treba biti.
  • miro
    8k
    Hoće li u Splitu ikad imat ulicu Zlatka Kranjčara npr.?
    MIslim, tamo nema ni ulice ili trga jednog Dražena Petrovića, o čemu pričamo mi?
  • The Undertaker
    9.1k
    Koga briga što će imati u Splitu? Otkad je Split standard za metropolu i civilizirani život?
  • Omake
    13.3k
    sBgPDCV.png

Gledao sam koliko minuta mladim igračima (definirano kao igrači s 22 ili manje godina na kraju sezone) daju treneri koje pikiram za potencijalnog Kovinog nasljednika, bez da sam napravio baseline koliko mi i cijela naša liga daje. Negativno sam se iznenadio kada sam pregledao našu ligu i Dinamo. Mislim da su brojke loše i po pitanju nas i po pitanju lige. Prošla sezona je bila najstarija po pitanju prosječne dobi s 25, a nekada smo bili ispod 24. I mi kaskamo i to opasno. Od ekipe koja je u pravilu debelo iznad prosjeka do ekipe koja je u pravilu ispod prosjeka. Generalno zadnje 3 sezone kao neki ukupan prosjek lige - 24,5 godina prosječna dob i 22,8% minuta mladim igračima, dok lige slične kvalitete poput švedske guraju prema prosječnoj dobi manjoj od 24 i % minuta sve bliže 30%. Ljudi koji vode klubove se moraju malo trgnut i pokazat neku viziju. Barem da se forsiraju u21 ili u19 reprezentativci na kojima možeš lako zaradit više nego što bi zaradio u 1 pretkolu Konferncijske Lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.