• Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Ako je ideja da budu 4 tribine ispod 5000 mi to izgleda teško napraviti. Neka se napravi, da Bog da svi dobili tako jednog. Možda stadion učini da bude 2000 gledatelja koji aktivno prate svaku utakmicu, odmah je to drukčiji dojam
  • Mr Anderson
    14.8k
    Kad već grade ne znam zašto ne idu na kapacitet od 8.000 mjesta, opet iskazuju nedostatak nekih većih ambicija.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

8000 je puno kad toliko Rijeka ima i u dosta utakmica ostane mjesta. Ne znam kolika je razlika u troškovima, ako je to nešto neznatno onda se moglo ići u tako nešto, no pretpostavljam da nije baš malo (Koprivnici je znatna razlika je li nešto 15 ili 25 milijuna). Kaj se tiče potencijalne Europe koliko shvaćam licenciranje treba biti stadion od 8000 za grupe, ali eto Bačka Topola ima 4500 tako da pretpostavljam da se može dobiti iznimka.
  • Infinity
    20.3k
    Stadion u Koprivnici ima 3200 mjesta, tj. prosirit ce ga za nekih 1800. Na tri tribine bi to bilo 5-6 redova samo. Sumnjam da ce ozbiljno ici na tu opciju, jer to ne izgleda estetski lijepo.

1800 samo na istoku ili po 900 na sjeveru i jugu bi vec licilo na nesto.

Meni bi na njihovom mjestu prioritet bio krov preko cijelog zapada, a onda jedna tribina iza gola za goste.
  • rioda
    11.4k
    Na istoku nemaju mjesta za tribinu, tj. sumnjam da će si micati jedan pomoćni teren zbog tribine. Meni bi najlogičnije bilo da postojeću zapadnu tribinu nadograde s tribinom na južnoj strani, po cijeloj širini terena iza gola.

Tribine bi obavezno trebale biti spojene, kompletno natkrivene, a zadnji dio juga prema istoku da ostane kao gostujući sektor, s odvojenim ulazom iza tribine, dok bi ulaz na domaći dio juga bio sa zapadne strane, kao sad na gostujući sektor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.