• javolimtebejako
    3.4k
    ja ga ne bi zauvijek otpisao zbog te tekme. moze nam koristit, neki bolji trener bi mu mogao naci minute i ulogu
  • Jaro
    11.2k
    ja ga ne bi zauvijek otpisao zbog te tekme. moze nam koristit, neki bolji trener bi mu mogao naci minute i ulogujavolimtebejako

Misic, Zajc, Villar, Bennacer, Ljubicic, Soldo, Stojkovic, Vidovic, Mudrazija - koja 3 igraju, koja 2 ih mijenjaju? Ako igra u kupu i onako se vuce ko krepana kokos - kad zasluzuje sljedecu sansu?
  • marcio amoroso
    46.8k
    Dinamo jednostavno ima previše veznih igrača i Mudražija je u najboljem slučaju sedmi po hijerarhiji. U kup utakmici je imao priliku da se pokaže i bio je blago rečeno užasan. Naravno da on može pomoći u nekoj situaciji kao uostalom i svi drugi u kadru, ali svoju priliku u tom kupu i na onoj utakmici u Rijeci jednostavno nije iskoristio. Hoće li dobiti pa iskoristiti sljedeću kao što ju je iskoristio Bakrar u kupu ostaje za vidjeti.
  • javolimtebejako
    3.4k
    nemam pojma, nisam placen za to nit skolovan. valjda ima nesto i u protivniku, specificnoj tekmi i situaciji na terenu. od tih sto si nabrojao 1 ne moze igrat u europi, a Soldo bas i nema buducnost u dinamu.

samo mislim da covjeka ne treba otpisat na racun 1 tekme u kojoj je bio uzas
  • Rex Ramae
    4.1k
    Nadam se da će dobiti pravu priliku, ne zato što mi je jako drag nego smatram da je za HNL odličan igrač što je već i dokazao i rado bih ga vidio češće umjesto Ljubičića u HNL tekmama. Ne bih volio da mu karijera u Dinamu stane u jednu kup utakmicu i 15 minuta u Puli, ionako štekamo u HNL-u pa daj mu priliku, može npr. riješiti bunker udarcem izvan 16m vrlo lako.
  • marcio amoroso
    46.8k
    Nadam se da će dobiti pravu prilikuRex Ramae

Nemam apsolutno ništa protiv toga da dobije još jednu priliku.

može riješiti bunker udarcem izvan 16m vrlo lako.Rex Ramae

Ne sjećam se njegovih golova izvan 16m. On je najviše svojih golova zabio dolaskom iz drugog plana ili iz nekih odbijanaca gdje je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Generalno ima dobar njuh za gol, ali premalo sudjeluje u igri i to mu je očigledno glavni problem. U momčadima gdje je glavni baja sigurno može biti dobar, u Dinamu iskreno sumnjam iako nemam ništa protiv da me razuvjeri.
  • Crni86
    17.1k
    Ne sjećam se njegovih golova izvan 16mmarcio amoroso

Zabio ga je nama u prosloj sezoni na krajnci u porazu 1:3

Al da ja bi isto reko da je on vise igrac iz drugog plana koji ima fenomenalan osjecaj za prostor. Za utakmice gdje napadas i trebas probit bunker bi bas zato trebao bit dobar joker
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet