• mlinchica
    4.3k
    To je ono kad kreneš prejako, pa te ekipa počne primat za ramena “eeej, di ćeš, nemremo te pratit”.
    Onda naglo usporiš, pa te drugi preteknu i onda ti tek niš nije jasno.
    Ma samo se treba naštimat na umjereno. :lol:
  • don
    16.8k
    pričamo o trenutnom problemu Bennacera.

nećeš ni ti u početku imat istu motivaciju za rad na poslu di imaš 15k a nakon toga 5k eura plaću dok ne "shvatiš" da si se sa razlogom spustio na stepenicu niže.

oćemo li čekat ili nećemo, na nama je. Bilo je i na Bobanu pa ga je odlučio dovest. Ali ako mislite da je isto igrat na San Siru i Kušek Apašu sa pola jedne tribine i di ti lopta odskače svaku sekundu, ma koliki god profesionalac bio...
  • Fan
    1.7k
    nećeš ni ti u početku imat istu motivaciju za rad na poslu di imaš 15k a nakon toga 5k eura plaću dok ne "shvatiš" da si se sa razlogom spustio na stepenicu niže.don

Na kraju dolazimo sa "takav igrač se ne propušta" do, po mom mišljenju, bolje da nije dolazio.
    Naravno da neću vjerovat svemu napisanome, al malo je već previše "izvora" o problemima s njim (kašnjenje,nezalaganje i slabo trčanje na terenu) da bi se opravdao njegov dolazak i potencijalni ostanak u Dinamu.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Sumnjam da je njemu cilj ostati u Dinamu, a i bio bi nam preskup ako se digne na svoj nivo. Osim svih ovih "problema" s njim, njegova plaća može biti uzrok nekakvih neslaganja suigrača s njim, ako postoji neslaganje, ne znam. Odskače s plaćom od ostalih.
  • NKDZ86
    6.4k
    čovjek je predobar za hnl, pa je zato loš :rofl:
    dajte ljudi dragi...
  • Crni86
    17k
    Mislim imali smo prosle sezone jednog s brojem 9 na ledima koji je bio predobar, al je birao trenutke u kojima ce to prikazat.

Na kraju je upravo radi te neke letargicnosti isti potjeran makar je klasa od igraca i svi smo se slozili s tjeranjem. Jer nitko nije i nece biti veci od dinama i moraju igrat oni koji idu 100%.
  • prefontaine
    5k
    On mene podsjeća na mene kada igram nogometa sa svojim klincima.

Prvo me nagovaraju, kume, mole, obećavaju bit dobri ako budem igrao s njima. Vjerojatno nešto slično kao što je Boban nagovarao Bennacera.

Nakon što klincima, ipak, popustim, kao što je Bennacer popustio Bobanu, krene utakmica. Ja onako, nonšalatno igram, bez prevelike trke, više na znanje i iskustvo, kao što igra Bennacer, i s mišlju "pa to su samo djeca, polako", kao što Bennacer misli za HNL. Ipak, ti klinci više nisu tako mali, nakupilo se već godina treniranja, i vidim da baš i nisu takve tarabe koje su jučer prvi put uzeli loptu u ruke, kao što to Bennacer vidi kad dođe u duel s HNL igračima. Prvih par napada me bojažljivo i s respektom gledaju, čak se ponekad ispričavaju jer su mi uzeli loptu, baš kao i što je prvih par utakmica u HNL-u bio slučaj s Bennacerom. Nakon toga, i oni se malo opuste, krenu jače i s manje respekta, jer vide da protiv mene mogu, baš kao što je slučaj s klubovima koji igraju protiv Dinama/Bennacera. Dok se ja nakanim malo uozbiljiti, već sam u ozbiljnom rezultatskom deficitu. A onda, drž'/ne daj.
  • MarK
    1.2k
    on onda nema mentalitet profesionalca što je veliki problem.
  • don
    16.8k
    to apsolutno nigdi nije rečeno.
  • Droljo
    22.6k
    Dečku je sve ovo novo (vjerojatno i smiješno) a vraća se u formu polako. Treba i ekipa biti posložena da bi pojedinac iskočio. Nogomet je momčadski sport jebiga. Bude to sve ok.
  • ElDorado
    7.2k
    Neshvatljivo mi je da su se neki okomili baš na Bennacera. Lik je skroman, očito u svom filmu, igrao je do Pule sve tekme više nego dobro. Po meni on je čvrsta šestica i vrijeme je da konačno počnemo igrati sa dva pivota. Ne znam stvarno di netko može vidjeti neku njegovu bahatost, prepotenciju i loše vibre.
  • Xpert1992
    150
    Kad vecina ljudi ne gleda nogomet kao nogomet nego konacan rezultat utakmice. Kad dodju pozitivni rezultati, nekoliko utakmica u nizu gdje cemo pobjedjivat onda ce svi valjat pa makar u spici i na krilu nam igrali zekoslav mrkva i pajo patak. Bas ljude briga to kaj je Bennacer dobio 13 od 14 duela u utakmici protiv Vukovara, imao 4 od 5 dobivenih driblinga. To smo izgubili i nitko nije valjal i nis nije dobro. Bitno da oni koji to trebaju vidjet vide.
  • DrRatoljub
    360
    Meni je nevjerojatno da ljudi misle da baš svi mogu biti loši i da su to krivi svi igrači. A da nema neki zajednički faktor kod svih njih.
  • Hebimir Strašni
    160
    Jedno je vračat formu a drugo kondiciju i voljni moment ... kad malo pogledaš njegove stare klipove i slike mislim da danas i ima jedno 10 kg viška.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.